Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
1 päivä
950 EUR + alv 24 % (yht. 1 178 EUR)
18.9.2019
Haku päättyy: 4.9.2019
   
Espoo
Avoin koulutus
#Education#

Uravalmennus

Viihdytkö nykyisen työnantajan palveluksessa, mutta haluat löytää työstäsi entistä enemmän motivoivia elementtejä? Etsitkö keinoja edistää omaa uraasi? Osallistu uravalmennukseen ja löydä yllättäviä ammatillisia kasvupolkuja – ne voivat olla lähempänä kuin uskotkaan.

Valmennuksen hyödyt

Vasta kun tunnistat omat vahvuutesi, voit hyödyntää niitä. Vasta kun näet osaamisvajeesi, voit luoda suunnitelman niiden taklaamiseksi. Uravalmennus auttaa sinua tunnistamaan motivaatiotekijöitäsi ja tarkentamaan uratavoitteitasi. 

Uravalmennuksen tarkoituksena on auttaa avaamaan kiinnostavia tehtäviä ja kokonaan uusia alkuja tutussa työyhteisössä. Valmennuksen käytyäsi sinun on helpompi suunnitella urallesi uutta suuntaa yhdessä työnantajasi kanssa. Oikeanlaisessa roolissa me kaikki pääsemme loistamaan uran joka vaiheessa!

Uravalmennuksen tarjoaminen sitoutuneelle työntekijälle on työnantajan osoitus vastuullisuudesta. Se on tehokas keino ylläpitää henkilöstön motivaatiota ja työtyytyväisyyttä. Henkilöstön valmentaminen auttaa organisaatiota löytämään työntekijöiden piilevän potentiaalin sekä pitämään kiinni parhaista osaajista. Nykyisten työntekijöiden hiljainen tieto, osaaminen ja sitoutuneisuus ovat arvokasta valuuttaa, jota ei saa rekrytoimalla uutta vaan valmentamalla nykyistä henkilöstöä.

Valmennuksen toteutus

Uravalmennus-palvelu sisältää yhden yhteisen valmennuspäivän ja kaksi henkilökohtaista 45 min. sparrauskertaa kokeneen uracoachin kanssa. Jotta saat tapaamisista kaiken hyödyn irti, valmennuspäivään ja henkilökohtaisiin tapaamisiin kuuluu myös ennakkovalmistautumista.

Valmennuspäivään voit tarvittaessa osallistua myös verkkoyhteydellä. Uravalmennus toteutetaan yhteistyössä HRS Advisors Oy:n kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Uravalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Aikataulu

Valmennuspäivä 18.9.2019

Koulutuspaikka

Espoo, Tapiola

Kouluttaja

Erika Palomäki, Advisor, PsM

Outi Kärkkäinen, Advisor, PsM

Seija Raesola, Advisor, KTM

Kustannukset

950 € +alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Uravalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Uravalmennus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kielikoulutusta HR-ammattilaisille

Kieliavain tarjoaa tehokasta kielikoulutusta HR-ammattilaisille ja työelämän vaihteleviin tarpeisiin. Pyydä tarjous ja varaa aika koulutusneuvontaan.