Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
1 kuukausi
1 320 EUR + alv 24 % (yht. 1 636,80 EUR)
29.9.2020
   
Espoo
Avoin koulutus

Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä

​Haluatko menestyä johtoryhmätyöskentelyssä ja vaikuttaa johtoryhmän päätöksiin? Koulutuksessa keskitytään johtoryhmätyöskentelyyn, oman toiminnon vakuuttavaan edustamiseen sekä yhteisen johdon kielen sparraukseen.

Koulutuksen työskentelytavat

Pääset hiomaan omia johtoryhmätaitojasi turvallisessa ympäristössä, koulutuspäivän ”elävässä laboratoriossa”. Siinä treenaat ja testaat argumentointitaitojasi muita toimintoja, toimialoja ja organisaatioita edustaviin osallistujiin, jotka ovat vastaavasti etenemässä omalla johtoryhmäpolullaan.

Koulutuksessa kirkastat näkemyksesi johtoryhmän roolista johtamisrakenteessa ja -järjestelmässä. Opit hyödyntämään aiempaa ammattitaitoasi, rakentamaan uudenlaisia ammattitaitoja sekä luopumaan tietoisesti aiemmasta ammattiroolistasi. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu eri ammattialojen päälliköille tai johtajille, jotka oman toimintonsa edustajina vierailevat johtoryhmässä. Koulutus soveltuu myös henkilöille, jotka pyrkivät tulevaisuudessa johtajan rooliin tai ovat uusia johtoryhmän jäseniä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus kestää 1 kk ja siihen sisältyy:

  • Ennen koulutuksen alkua:
    Itsenäinen verkko-opiskelujakso ennakkotehtävä
  • 1 koulutuspäivä
  • ohjattua verkko-opiskelua ja kehitystehtävä

Kustannukset

1320 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Vakuuta asiantuntijana, vaikuta johtoryhmässä täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Haastaako esimiestyö?

Haastaako esimiestyö? Tarvitsetko lisää työvälineitä johtamiseen? Haluatko kehittyä johtajana? Johtamiskoulutus livenä tai verkossa – tutustu!