Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi

Markkinointi-instituutti
Yhteenveto
1 kuukausi
1 200 EUR + alv 24 % (yht. 1 488 EUR)
27.4.2020
Haku päättyy: 22.8.2019
   
Espoo
Avoin koulutus

Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi

Opi käytännössä, miten web-analytiikkaa hyödynnetään ja verkkosivuston sisältöä optimoidaan hakukonenäkyvyyden parantamiseksi. Web-analytiikka ja hakukoneoptimointi -kurssilla pääset harjoittelemaan verkkoanalytiikan toimenpiteitä sivustollesi ja tuottamaan hakukoneiden kannalta toimivaa sisältöä (SEO). Lisäksi kuulet parhaat case-esimerkit.

Kurssin jälkeen osaat rakentaa konkreettisen, aikataulutetun toimenpidesuunnitelman oman verkkosivuston kehittämiseksi. Koulutus ei siis ole teoriaa vaan käytännön tekemistä - ja lopputulemana osaat itse ruuvata tehot irti sekä analytiikasta että hakukoneoptimoinnista!

Koulutuksen sisältö

Kurssin aiheita:

  • Web-analytiikka ja sivuston konversio
  • Digitaalisen markkinoinnin mittaaminen
  • Hakukoneoptimointi eli SEO
  • Verkkosivuston löydettävyys

Ennen valmennuspäivää teet orientoivan ennakkotehtävän. Ennakkotehtävässä orientoidut koulutukseen miettimällä omaa sivustoasi analytiikan ja SEO:n osalta. Lisäksi tutustut taustakirjallisuuteen.

Saat takuuvarmasti juuri sinun sivustollesi sopivia vinkkejä, sillä kouluttajat perehtyvät ennen kurssin alkua osallistujien www-sivuihin analytiikan ja SEO:n näkökulmasta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii digitaalisen markkinoinnin perusteet hallitseville markkinointitoimenpiteitä itse käytännössä toteuttaville.

Aikataulu

Koulutus kestää 1 kuukauden. Siihen sisältyy orientoiva ennakkotehtävä, 2 koulutuspäivää sekä etäopiskelua 2–4 h/vko. Lisäksi jälkitehtävänä henkilökohtainen sparrauskeskustelu kouluttajan kanssa.

Kouluttaja

Tommi Karvinen, Senior SEO consultant, Tulos Helsinki

Toni Voutilainen, Growth Manager, Tulos Helsinki

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 € + alv.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Markkinointi-instituutti

Markkinointi-instituutti

Aikuiskoulutus ja oma työsi sopivat saumattomasti yhteen. Markkinointi-instituutin koulutuksissa opit tekemään oman työsi paremmin, tuoreemmin ja varmemmin. Hyödynnät liike-elämän arvostettujen asiantuntijoiden oppeja ja opiskelijakollegoidesi kokemuksia omassa työssäsi. Uusi otteesi työhön innostaa sinua ja työyhteisöäsi! Täydennä ja laajenna osaamistasi: syvenny omaan erikoisalaasi – tai...


Lue lisää kouluttajasta Markkinointi-instituutti ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Markkinointi-instituutti

Revontulentie 7
02100 Espoo

 Näytä puhelinnumero
www.markinst.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Webanalytiikka ja hakukoneoptimointi täytä seuraavat tiedot: