Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset     Etäopiskelu-osioon

Ammattimainen myyntiedustajakäynti

Mercuri International Oy
Yhteenveto
1 päivä + verkkokirjaston käyttö 3 kk
   
Pääkaupunkiseutu
Koulutus

Ammattimainen myyntiedustajakäynti

Ammattimainen myyntiedustajakäynti / Mercuri International Oy

Ole valmis kohtaamaan tämän vuosituhannen asiakas!

Miksi vain noin 10 % myyntiedustajien käynneistä on kauppiaiden mielestä aidosti hyödyllisiä kaupalle? Kauppa odottaa myyntiedustajalta lisäarvoa, jotta käynnistä on liiketoiminnallisesti hyötyä kaupalle. Kun tuote-esittelijä tai menekinedustaja jakaa tietoa ja esittelee tuotteita, pitää myyntiedustajan tuottaa myyntikäynneillään oikeasti lisäarvoa kaupalle. Myyntiedustajan ammattimaisessa työssä on kyse asiakasvuorovaikutuksesta ja asiakaskohtaisesta argumentoinnista. Tiedon jakamisesta on päästävä arvon tuottamiseen.

Tiedätkö, mitä osa-alueita ja taitoja menestyksellinen myyntiedustajatyö edellyttää? Ammattimainen myyntiedustajakäynti -valmennus pureutuu käytännönläheisesti ja perusteellisesti siihen, mitä ammattimainen myyntiedustajatyö on tänään, jotta pystyt vastaamaan kaupan ja yrityksen odotuksiin myyntiedustajatyölle.

Valmennuksen sisältö

Valmennuksen tavoitteena kehittää myyntikäynneillä tarvittavaa osaamista ja antaa myyntiedustajalle ammattimainen toimintamalli, jonka avulla hän voi kehittää myyntikäyntiensä laatua. Tämä valmennus on osa Ammattimaisen myyntiedustajan kehityspolkua. Kysy lisää kehityspolusta kouluttajalta.

Koulutuksen aiheita ovat:

 • Kaupan haasteet ja mahdollisuudet
  • Miten kaupan ala on muuttunut ja miten tämä vaikuttaa edustajan työhön? Miten vastaat asiakkaan odotuksiin edustajatyöskentelylle?
 • Asiakkaan päätökset ja niihin vaikuttamisen keinot
  • Mitä on myyntityö ja myyminen? Mikä saa asiakkaan ostamaan juuri sinulta? Miten tunne ja järki vaikuttavat asiakkaan päätöksenteossa? Miten valmistaudut myyntikäyntiin? Miten analysoit aikaisempia toimenpiteitä? Miten tarkoittaa ja ovat jakson toimenpiteet ja tavoitteet? Miten asetat tavoitteet ja valmistelet myyntiesityksesi? Miten hyödynnät myyntimateriaalia  ja sähköisiä työkaluja työssäsi?
 • Myyntiedustajan perustekeminen ennen asiakkaan tapaamista
  • Ole valmiina, kun tapaat asiakkaan! Myymälän ja ympäristön havainnointi. Ideat oman esityksen tueksi ja asiakaslähtöisyyden parantamiseksi. Tunnista uudet myyntimahdollisuudet.
 • Tavoitteiden ja toimenpiteiden tarkentaminen: myyntikeskustelu
  • Miten avaat ja pohjustat ammattimaisesti myyntikeskustelun? Miten johdat myyntikeskustelua asiakkaan kanssa? Miten asiakas- ja tuotekeskeisen myynti eroavat toisistaan? Miten käytät kysymyksiä työvälineenä? Miten valita ja esittää asiakaslähtöiset argumentit? Miten valmistautua ja käsitellä vastaväitteet? Miten myydä hintaa; miten perustelet esim. kalliimman tuotteen hinnan? Miten saat päätöksen ja sovit jatkotoimenpiteistä?
 • Oman myyntikäynnin arviointi
  • Raportointi ja CRM:n päivitys myyntiedustajan työssä. Mitä edustajana hyödyt CRM:stä? Miten arvioit omaa toimintaasi ja myyntikeskusteluiden onnistumista?
 • Kauppiastapaaminen
  • Miten kauppiastapaaminen eroaa päivittäisestä myyntikäynnistä? Mistä ja miten kauppiaan kanssa tulisi neuvotella? Millainen on hyvä kauppiastapaamisen sisältö ja tavoite?

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ammattimainen myyntiedustajakäynti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ammattimainen myyntiedustajakäynti -valmennus on suunniteltu edustajille, joiden asiakkaana on kuluttajille päivittäistavaraa tai kulutustavaraa myyvät myymälät.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ammattimainen myyntiedustajakäynti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuri Facebookissa

Mercuri Twitterissä


Mercuri International Oy

Mercuri International

Uudista myyntitoimintonne tulevaisuuden iskukuntoon!

Mercuri Internationalin valmennukset toteutetaan toistaiseksi virtuaalisesti. Valmennus ei ole webinaari, vaan se toteutetaan valmentamiseen tarkoitetulla työkalulla, joka mahdollistaa pedagogisesti laadukkaan ja monipuolisen toteutuksen. Keskustelut, ryhmätyöt, case-harjoitukset ym. toteutetaan kuten luokkahuonevalmennuksessakin. Mercuri International on maailman suurin myynnin ja myynnin johtamisen kehittäjä...


Lue lisää kouluttajasta Mercuri International Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuri International Oy

Linnoitustie 6C
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
mercuri.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,8

Perustuu 27 arviointiin

-
(5)
Hyvä pirteä koulutus. Silmät aukesivat monelta osin. Ihminen on monimutkainen ja henkiseen vireyteen vaikuttaa monet asiat. Kiitos tästä! Voin suositella.
-
(5)
Joutui pysähtymään miettimään omaa ajankäyttöä työskentelyssä ja työn laatua. Oppi ajattelemaan työskentelyä eri kulmasta. Hyvä tilaisuus oli.
-
(4)
Pysähtyä miettimään missä mennään omalta osalta. "Hiljaa hyvä tulee." Suunnitelmallisuutta ei voi korostaa liikaa.
Arvioinnit
Arvioinnit
(4,7)
Perustuu 27 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 2197 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ammattimainen myyntiedustajakäynti täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: