Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

B2B Social Selling

Mercuri International Oy
Yhteenveto
Kesto: Ohjelman kesto 6 kk, sis. 2 valmennuspäivää
Hinta: 1 990 EUR + alv 24 %
Aloituspäivämäärä: 12.2.2019 09:00
   
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu, Vantaa
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

B2B Social Selling

B2B Social Selling -myyntivalmennus

Päivitä B2B-asiakastyöskentelysi tähän päivään!

Parhaat myyjät ovat aina olleet oman aikakautensa parhaita "social sellereitä". Tämän päivän asiantuntevan myyjän on oltava aidosti asiakkaan asialla. Hyvä B2B-myyjä kuuntelee, opastaa ja auttaa uutta, nykyistä ja toivottavasti tulevaa asiakasta.

Avaintermejä onnistuneessa myyntityössä ovat kohtaaminen, vuorovaikutus, luottamus ja verkostot, kuten myös pitkäjänteisyys ja nopea reagointi. Vaikuttamisen kanavia, välineitä ja tapoja on useita.

Tärkeintä tämän päivän myyntityössä on olla siellä missä asiakkaatkin ovat, oikeaan aikaan, ja kohdata asiakas tarve- ja ostopolullaan. Mutta miten tätä kaikkea voisi tehdä ja toteuttaa kenties hiukan tehokkaammin kuin aiemmin? B2B Social Selling -valmennus avaa sinulle nykyajan myynnin ammattimaisen vaikuttamisen salat.

Social Selling käytännössä

Koulutuksen aikana käsitellään seuraavia aiheita:

  • Social Selling vs. oma asiakastyöskentelysi ja yrityksesi myyntiprosessi
  • Social Selling menestystekijät
  • Social Selling käytännössä B2B-myyjän työssä

B2B Social Selling -valmennuksen tavoitteet

B2B Social Selling -valmennuksen tavoitteena on, että löydät itsellesi parhaita ja toimivimpia keinoja ja tapoja hyödyntää monipuolisesti eri medioita ja kanavia omassa myyntityössäsi.

Valmennuspäivillä työsklennellään tiiviisti tehokkaan ja vuorovaikutuksellisen myynnin parissa (alustuksia ja keskustelua, henkilökohtaisia tehtäviä ja ryhmätöitä, tilanneharjoituksia ja oman työn analyyseja), ja lisäksi käytössäsi on Mercuri Online -verkkokirjasto 6 kk ajan, jolloin voit hyödyntää sen koko sisältöä oman osaamisesi syventämiseksi. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta B2B Social Selling, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

B2B Social Selling -valmennus on suunniteltu kokeneille B2B myyjille ja asiantuntijoille, jotka haluavat hyödyntää tehokkaasti erilaisia vaikuttamisen keinoja ja kanavia ja onnistua entistä paremmin omassa päivittäisessä työskentelyssään. Saat B2B Social Selling -valmennuksesta eniten irti, kun myynnin perusasiat ovat jo hallussa.

Rajaton käyttöoikeus Mercuri Online -verkkokirjastoon

Avaa ovi verkkokirjastoonAvoimeen ohjelmaan osallistuessasi saat käyttöösi Mercuri Online -verkkokirjaston koko ohjelman ajaksi. Kirjasto on Suomen paras ja laajin verkko-opiskelukokonaisuus businessteemoista, kuten myynnistä ja johtamisesta, täynnä tietoa, taitoa ja vinkkejä.

Käytössäsi on jatkuvasti uusiutuva verkkokirjastokokonaisuus ja yli 1500 eri verkko-opiskeluaineistoa, kuten videoita, tehtäviä ja luentoja. Astu sisään kirjastoon milloin ja missä sinulle sopii!

Voit tutustua kirjastoon demotunnusten avulla. Pyydä demotunnukset tai kysy lisää Mercuri Online -verkkokirjastosta täyttämällä yhteydenottolomake.

Koulutus räätälöitynä

Kiinnostuitko tästä valmennuksesta henkilöstöllenne räätälöitynä?

Valmennus voidaan toteuttaa myös räätälöitynä eli asiakaskohtaisena toteutuksena.

Kysy lisää / pyydä tarjous!

Kustannukset

Pyydä tarjousta yrityskohtaisesta ratkaisusta!

Yhden osallistujan hinta ilman yrityskohtaisia sopimusalennuksia on 1 990 € (+ alv 24 %).

Huom! Internaattivalmennus:
Osallistuja maksaa ruokailu- ja majoituskustannukset erikseen.

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta B2B Social Selling? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuri International Oy

Mercuri International

Uudista myyntitoimintonne tulevaisuuden iskukuntoon!

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvattaja – innovatiivinen, kansainvälinen ja arvoa tuottava vaikuttaja. Mercuri on erikoistunut yritysten tulosten parantamiseen; kehittämään asiakasyritysten myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia. Kannattava kasvu...


Lue lisää kouluttajasta Mercuri International Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Mercuri International Oy

Mercuri International Oy

Linnoitustie 6C
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
fi.mercuri.net


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,5)
Perustuu 1805 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta B2B Social Selling täytä seuraavat tiedot: