Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Ketjutyöskentelyn kehittämisohjelma (KAM), räätälöity valmennus

Mercuri International Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Avoin koulutus

Ketjutyöskentelyn kehittämisohjelma (KAM), räätälöity valmennus

Kehitä asiakkuuksiasi vähittäiskaupan ja Foodservice-sektorilla (HoReCa)

Tuoko henkilöstösi todellista lisäarvoa asiakkaille?

Vähittäiskaupan ja Foodservice-sektorin (HoReCa) asiakkaat odottavat, että yrityksesi ymmärtää heidän tapansa toimia ja auttaa heitä menestymään. Tyytyväinen asiakas kokee jokaisen käynnin tuottavan lisää tulosta ja myyntiä. Osaatko sinä tai henkilöstösi tarjota, ehdottaa, haastaa ja rakentaa juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä valikoima-, kampanja- ja ratkaisuehdotuksia?

Tässä KAM-ohjelmassa perehdytään omien asiakkuuksien myynnin kasvattamiseen ja lisäarvon tuomiseen asiakkaille vähittäiskauppa- ja Foodservice-sektorilla. Ohjelmassa analysoidaan ja uudistetaan työskentelytapoja ja vaikuttamismenetelmiä, joiden avulla vahvistetaan johtajuutta ja saadaan parempi ote asiakkuuksista. Koulutus tarjoaa työkaluja asiakasanalyysin tekemiseen, mikä edistää käytännön arjen työtä. Koulutuksen tarkka sisältö räätälöidään yrityksesi tai ryhmäsi tarpeita vastaavaksi.

KAM-ohjelman tavoitteet

Ohjelmassa keskitytään juuri sinun yrityksesi tai ryhmäsi kehittämiskohteisiin. Tavoitteena voi olla esimerkiksi, että koulutuksen jälkeen

  • tunnistetaan asiakkaiden toimintaympäristön muutoksia ja trendejä, jotka on hyvä ottaa huomioon omassa toiminnassa
  • osataan tehdä asiakassuunnitelmia
  • osataan rakentaa oikeanlaisia ratkaisuja asiakkaille
  • tunnistetaan erilaiset myyntitilanteet ja -tavat
  • osataan pitää vaikuttava myyntipuhe omien tuotteiden lanseeraukseen
  • hallitaan ajankäyttö
  • osataan ohjata omaa ja organisaation toimintaa tavoiteellisesti.

Koulutus antaa eväitä jokapäiväiseen työhön

Valmennuksen aikana tehdään kompetenssiarvio sekä arvioidaan myynti- ja asiakastyöskentelytyyliä. Näiden avulla pystytään analysoimaan omaa tekemistä ja tekemään kehityspäätöksiä ja -suunnitelman arkista työtä varten.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ketjutyöskentelyn kehittämisohjelma (KAM), räätälöity valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ketjutyöskentelyn kehittämisohjelma on tarkoitettu jokaisella, joka vastaa vähittäiskaupan tai Foodservicen (HoReCa) sektorilla merkittävimmistä asiakassuhteista ja tehtävänä on kasvattaa tuotteiden myyntiä näissä asiakkuuksissa ja kanavissa.

Yrityskohtaista valmennusta 5STEP-toimintamallia hyödyntäen

Mercuri Internationalin yrityskohtaisissa palveluissa heidän roolinsa on olla yrityksenne aito kumppani tarvittavien muutosten ja uudistumisen aikaansaamisessa. Yrityksellenne liiketoimintatavoitteisiin ja strategianne jalkauttamiseen nivottu ohjelma räätälöidään heidän oman 5STEP-toimintamallinsa mukaisesti:

1. Nykytilanteen arviointi
Kehitettävän asian nykytilan arviointi; Mikä toimii ja mitä pitää kehittää?

2. Ratkaisun rakentaminen
Mercuri International suunnittelee ja rakentaa tilanteeseenne ja henkilöstönne osaamistasoon pohjautuvan kehittämisratkaisun asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

3. Tavoitteiden mukaisten toimintatapojen valmentaminen
Henkilöstönne avainhenkilöt, heidän toimintatapansa, osaamisensa ja taitonsa, koulutetaan tavoitteiden mukaisesti.

4. Muutoksen varmistaminen
Tavoitteiden mukainen muutos varmistetaan.

5. Aikaansaatujen tulosten mittaaminen
Mercuri International mittaa saavutetut tulokset ja teette yhdessä jatkosuunnitelman, joiden avulla ylläpidätte saavutettuja tuloksia ja kehitytte edelleen.

Blended Learning huomioi yksilölliset tarpeet

Mercuri International hyödyntää räätälöidyissä valmennuksissaan Blended Learning -monimuoto-oppimista. Se ei ole pelkkä yhdistelmä luokkahuone- ja verkko-opetusta, vaan hyödyntää niistä parhaat palat sekä paljon muuta.

Blended Learning huomioi jokaisen oppijan yksilölliset tarpeet ja yhdistää ne vahvasti yrityksen strategiaan ja kehittämistarpeisiin. Valmennus, verkostoituminen, henkilökohtainen tuki ja milloin tahansa käytössä olevat monipuoliset työkalut mahdollistavat tehokkaan kehittämisen. Opetus keskittyy olennaiseen, on vuorovaikutteista ja jokainen etenee itselleen sopivaa tahtia. Käytettävissä on aina uusimmat oppimisen metodologit ja teknologia. Blended Learning -ratkaisun avulla osaamisen kehittäminen on tehokkaampaa, mielekkäämpää ja työn kannalta tuloksellisempaa.

Kustannukset

Pyydä tarjous yrityskohtaisesti räätälöidystä koulutuksesta!

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ketjutyöskentelyn kehittämisohjelma (KAM), räätälöity valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuri International Oy

Mercuri International

Uudista myyntitoimintonne tulevaisuuden iskukuntoon!

Mercuri International on maailman suurin myynnin ja myynnin johtamisen kehittäjä – innovatiivinen, kansainvälinen ja arvoa tuottava vaikuttaja. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen: kehittämään asiakasyritysten myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia....


Lue lisää kouluttajasta Mercuri International Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Mercuri International Oy

Mercuri International Oy

Linnoitustie 6C
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
mercuri.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 2197 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Ketjutyöskentelyn kehittämisohjelma (KAM), räätälöity valmennus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Motivoiva ja valmentava esimies 3.3.

Jokainen työntekijä pitää 100 kertaa enemmän omasta ideastaan kuin pomonsa parhaimmastakaan. Miten hyödynnän tämän? Varaa nyt paikkasi valmennuksesta.