Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen, räätälöity valmennus

Mercuri International Oy
Yhteenveto
Sovittavissa
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Useita paikkakuntia
Koulutus

Tehokkuutta myyntiorganisaatioon

 Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen

Nosta myyntiorganisaatiosi tehokkuutta analyysin kautta

Tämä on esimerkkisisältö koulutuksen tavoitteista, toteutuksesta ja sisällöstä. Koulutus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Osallistu myynnin johtamisen räätälöityyn valmennukseen, josta saat sekä keinoja että rakenteen analysoida myyntiorganisaation tehokkuutta. Opit myös arvioimaan eri toimenpiteiden vaikuttavuutta. 

Valmennus antaa välineet analysoida oman myyntiorganisaatiosi tehokkuutta. Tavoitteena on, että analyysin avulla opit priorisoimaan ne toimenpiteet, jotka tuovat nopeimmin myyntituloksia. Analyyseissä hyödynnetään organisaation omia myyntilukuja. Näiden analyysien pohjalta määritellään toimenpiteet ja kehittämistavoitteet. 

Opi hyödyntämään analyysia ja nostamaan myyntiorganisaation tehokkuutta

Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen -valmennus pitää sisällään asiakaskannan analyysin ja KPI-analyysin, jotka antavat keinot toimintasuunnitelman kehittämiselle ja jatkotoimenpiteiden ideoinnille. Kahden kuukauden ajanjaksolle levittäytyvä tehokas ohjelma käsittelee seuraavia teemoja:

  • Toimintaympäristön muutosten vaikutus tehokkuuteen
  • Mistä muodostuu myyntiorganisaation tehokkuus
  • Asiakaskannan rakenne
  • Myyntiorganisaation työpanos
  • Työpanoksen kehittämistarpeet eri tilanteissa
  • Prosessien tehokkuus

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen, räätälöity valmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Myyntiorganisaation tehokkuutta nostava valmennus on tarkoitettu myynnin tulosvastuullisille, jotka vastaavat myyntityön suunnittelusta ja kehittämisestä.

Blended Learning huomioi yksilölliset tarpeet

Mercuri International hyödyntää räätälöidyissä valmennuksissaan Blended Learning -monimuoto-oppimista. Se ei ole pelkkä yhdistelmä luokkahuone- ja verkko-opetusta, vaan hyödyntää niistä parhaat palat sekä paljon muuta.

Blended Learning huomioi jokaisen oppijan yksilölliset tarpeet ja yhdistää ne vahvasti yrityksen strategiaan ja kehittämistarpeisiin. Valmennus, verkostoituminen, henkilökohtainen tuki ja milloin tahansa käytössä olevat monipuoliset työkalut mahdollistavat tehokkaan kehittämisen. Opetus keskittyy olennaiseen, on vuorovaikutteista ja jokainen etenee itselleen sopivaa tahtia. Käytettävissä on aina uusimmat oppimisen metodologit ja teknologia. Blended Learning -ratkaisun avulla osaamisen kehittäminen on tehokkaampaa, mielekkäämpää ja työn kannalta tuloksellisempaa.

Yrityskohtaista valmennusta 5STEP-toimintamallia hyödyntäen

Mercuri Internationalin yrityskohtaisissa palveluissa heidän roolinsa on olla yrityksenne aito kumppani tarvittavien muutosten ja uudistumisen aikaansaamisessa. Yrityksellenne liiketoimintatavoitteisiin ja strategianne jalkauttamiseen nivottu ohjelma räätälöidään heidän oman 5STEP-toimintamallinsa mukaisesti:

1. Nykytilanteen arviointi
Kehitettävän asian nykytilan arviointi; Mikä toimii ja mitä pitää kehittää?

2. Ratkaisun rakentaminen
Mercuri International suunnittelee ja rakentaa tilanteeseenne ja henkilöstönne osaamistasoon pohjautuvan kehittämisratkaisun asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

3. Tavoitteiden mukaisten toimintatapojen valmentaminen
Henkilöstönne avainhenkilöt, heidän toimintatapansa, osaamisensa ja taitonsa, koulutetaan tavoitteiden mukaisesti.

4. Muutoksen varmistaminen
Tavoitteiden mukainen muutos varmistetaan.

5. Aikaansaatujen tulosten mittaaminen
Mercuri International mittaa saavutetut tulokset ja teette yhdessä jatkosuunnitelman, joiden avulla ylläpidätte saavutettuja tuloksia ja kehitytte edelleen.

Kustannukset

Pyydä tarjousta yrityskohtaisesta ratkaisusta!

Mercuri International Oy

Mercuri International

Uudista myyntitoimintonne tulevaisuuden iskukuntoon!

Mercuri International on maailman suurin myynnin ja myynnin johtamisen kehittäjä – innovatiivinen, kansainvälinen ja arvoa tuottava vaikuttaja. Olemme erikoistuneet yritysten tulosten parantamiseen: kehittämään asiakasyritysten myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia....


Lue lisää kouluttajasta Mercuri International Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen, räätälöity valmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Mercuri International Oy

Mercuri International Oy

Linnoitustie 6C
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
mercuri.fi


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
(4,5)
Perustuu 2197 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Myyntiorganisaation tehokkuuden nostaminen, räätälöity valmennus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: