Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely

Mercuri International Oy
Yhteenveto
Kesto: 1 päivä + verkkokirjaston käyttö 3 kk
Hinta: 995 EUR + alv 24 %
Aloituspäivämäärä: 16.11.2018 09:00
   
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu, Useita paikkakuntia
Koulutustyyppi: Avoin koulutus

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely / Mercuri International Oy

Modernit työkalut osaksi edustajatyöskentelyä

Myyntiedustaja, haluatko kehittää omaa tekemistäsi ja parantaa myyntitulostasi? Mitä enemmän käyntejä, sitä parempi tulos – edellyttäen toki, että hallitset myös ammattimaisen myyntikäynnin, ja että käynnit perustuvat tehtyyn käyntisuunnitelmaan ja tavoiteltuun käyntipeittoon sovituissa asiakkaissa.

Hyvän myyntituloksen takana on useimmiten systemaattinen ja suunnitelmallinen työskentely. Myyntiaktiviteettien määrä on laskenut selkeästi 2000-luvulla, ja edustajien on entistä vaikeampi saada sovittua tapaamisia kauppaan. Siksi myyntiedustajan on hallittava myynnin perinteiset taidot ja modernit työkalut, jotta myyntipanos ja aktiviteetit ovat riittävän korkealla tasolla.

Valmennuksen tavoitteena on parantaa edustajan työskentelyn tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Valmennuksessa paneudutaan oman tekemisen systemaattisuuden ja suunnitelmallisuuden parantamiseen. Tämä valmennus on osa Ammattimaisen myyntiedustajan kehityspolkua. Kysy lisää kehityspolusta kouluttajalta!

Koulutuksen sisältö

  • Myyntituloksen parantamismahdollisuudet
    • Mikä on myyntiedustajan henkilökohtaisen myyntipanoksen merkitys yritykselle? Miksi ja mitä tarkoittaa edustajan vastuu omasta työpanoksestaan ja sen tuottamasta tuloksesta?
  • Oman myyntityön hallinta, arviointi ja kehittäminen
    • Mitkä tekijät vaikuttavat myyntiedustajan tuloksellisuuteen? Miten arvioida omaa myyntipanosta ja tulosta? Kuinka tehostaa omaa ajankäyttöä ja suunnitelmallisuutta? Miten myyntiedustaja voi varmistaa asetetut käyntitavoitteet ja -peitto?
  • Myyntiaktiviteettien kehittämisen muut työkalut ja digitaaliset välineet
    • Myynnin modernit työkalut myyntiedustajan työssä. Miten hyödyntää puhelinta ja muita työvälineitä ja kanavia myyntityössä? Yhteistyö puhelinmyynnin ja menekinedistäjien kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Suunnitelmallinen edustajatyöskentely, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Suunnitelmallinen edustajatyöskentely -valmennus on suunniteltu edustajille, joiden asiakkaana on kuluttajille päivittäistavaraa tai kulutustavaraa myyvät myymälät. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Suunnitelmallinen edustajatyöskentely? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuri International Oy

Mercuri International

Uudista myyntitoimintonne tulevaisuuden iskukuntoon!

Mercuri International on maailman suurin myynnin kasvattaja – innovatiivinen, kansainvälinen ja arvoa tuottava vaikuttaja. Mercuri on erikoistunut yritysten tulosten parantamiseen; kehittämään asiakasyritysten myynti- ja asiakastyötä, johtamista, asiakaspalvelua, sisäistä yhteistyötä (vuorovaikutus, tiimityö) sekä toiminnan ja työskentelyn prosesseja ja tukitoimia. Kannattava kasvu...


Lue lisää kouluttajasta Mercuri International Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuri International Oy

Linnoitustie 6C
02600 Espoo

 Näytä puhelinnumero
fi.mercuri.net


Arvioinnit
Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Arvioinnit kouluttajasta
          (4,5)
Perustuu 1805 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Suunnitelmallinen edustajatyöskentely täytä seuraavat tiedot: