Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivän 20.5. aiheina projektinhallinta, johtaminen ja coaching. Ilmoittaudu mukaan maksutta! 💻✨

Yrittäjän ammattitutkinto

Mercuria kauppaoppilaitos Oy
Yhteenveto
1 vuosi
   
Vantaa
Tutkinto
Hymyilevä mies, mustaharmaa kuva

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto on laajuudeltaan 150 osaamispistettä ja se antaa kelpoisuuden jatko-opintoihin esimerkiksi yliopistoissa. 

Tutkinto:

Yrittäjän ammattitutkinnossa on kaksi eri osaamisalaa, joista Mercuriassa voit suorittaa yritystoiminnan kehittämisen osaamisalan. Tämä osaamisala muodostuu seuraavista tutkinnon osista

Pakollinen tutkinnon osa (90 osp):

  • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Valitse näistä kaksi valinnaista tutkinnonosaa (30 osp):

  • Myynti ja markkinointi
  • Tuotteistaminen
  • Sähköinen liiketoiminta
  • Taloushallinto

Toteutus:

Yrittäjän ammattitutkinto järjestetään oppisopimuskoulutuksena, joka sisältää sekä lähiopetusta että itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä. Opit ja syvennät osaamistasi pääosin omien työtehtäviesi kautta.

Ennen koulutuksen käynnistymistä suunnittelemme sinulle henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa mm. määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. HOKS-ohjaajamme sparraa sinua koko koulutusprosessin ajan tutkinnon suorittamisessa. Työpaikallasi sinua ohjaa mentori.

Valmennuksessa käytettävät menetelmät

Valmennusmenetelmiemme avulla varmistamme, että jokaisen lähiopetuskerran jälkeen saat arkeesi uusia asioita, jotka helpottavat työtäsi.

  • ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysi ja sen hyödyntäminen työssäsi
  • Tietoiskut, case-harjoitukset, workshopit ja erilaiset osallistavat menetelmät koulutuspäivän aikana
  • Käytännön työhön sovellettavat tehtävät
  • eKampus ja ohjauskeskustelut

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala on tarkoitettu yrittäjänä jo toimiville yrittäjille.  Yrityksellä on y-tunnus ja opiskelija työskentelee vähintään 25H/viikko omassam yrityksessä.  

Lisäksi koulutukseen osallistuva yrittäjä tarvitsee työpaikkaohjaajan eli mentorin. Mentoriksi valitaan sellainen ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä henkilö, joka toimii joko yrittäjän omassa yrityksessä tai jossain toisessa työpaikassa tai soveltuu muutoin työpaikkaohjaajaksi. Tarvittaessa mentori löytyy myös MERCURIAn omasta mentori-pankista.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Aikataulu

Seuraava ryhmä alkaa 15.4.2021. Koulutus sisältää sekä lähiopetusta että itsenäistä opiskelua verkko-oppimisympäristössä.

Kustannukset

Osallistumismaksu 250€

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercuriassa  kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. Mercuria järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. Mercuria sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Kehäradan varrella....


Lue lisää kouluttajasta Mercuria kauppaoppilaitos Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mercuria kauppaoppilaitos Oy

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: