MERCURIAn koulutukset

MERCURIA – sinulle sopiva

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. MERCURIA Aikuiskoulutuksessa kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. MERCURIA järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia.

MERCURIA sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Kehäradan varrella. Koulutustilat ovat modernit sekä opiskelua motivoivat ja kouluttajat ovat alan asiantuntijoita.

Haluatko lisätietoja koulutustarjonnasta?

Lisätietoa MERCURIASTA sekä koulutustarjonnasta saat ottamalla suoraan yhteyttä MERCURIAan.

Koulutuksesta hyötyvät kaikki, jotka haluavat suorittaa tutkinnon, vahvistaa osaamistaan, vaihtaa alaa tai tarvitsevat koulutuksen uralleen. Tutustu MERCURIAn koulutustarjontaan!

Henkilöstöhallinto / HR
Palkat / Henkilöstöedut Kesto Hinta Paikka Alkaa
Palkanlaskenta 4 iltaa 290 EUR + alv 24 % Vantaa
Johtaminen
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto 300 EUR + alv 0 % Vantaa 27.2.2019
Esimiestaidot / Esimiestyö
Lähiesimiestyön ammattitutkinto 12 lähiopetuspäivää Vantaa 13.3.2019
Juridiikka / Laki
Sopimusoikeus
Tietosuojalaki - varmista osaamisesi 2 tuntia 50 EUR + alv 24 % Vantaa
Työoikeus
Työoikeuden ABC yrittäjälle 3,5 tuntia 120 EUR + alv 24 % Vantaa
Kasvatus / Ohjaus
Työnohjaus
Taitoa työpaikkaohjaukseen – Työpaikkaohjaajakoulutus n. 1,5 - 2 kk Useita (2) Useita (3)
Liiketoiminta
Liiketoiminnan ammattitutkinto Noin 1,5 vuotta Vantaa 25.4.2019
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto Noin 1,5 vuotta Vantaa Syksyllä 2019
Yrittäjän ammattitutkinto Noin 1,5 vuotta Vantaa
Yrittäjyys
Mitä yrittäjän tulee tietää yritystaloudesta? 1 päivä 190 EUR + alv 24 % Vantaa
Myynti
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelun tietoisku 0,5 päivää 50 EUR + alv 24 % Vantaa
Myyntitaidot
Vuorovaikutustaidot myynti- ja tiimityön apuna 3 tuntia 120 EUR + alv 24 % Vantaa
Talous / Rahoitus
Tunnuslukujen tulkinta ja hyödyntäminen päätöksen teossa 3 tuntia 70 EUR + alv 24 % Vantaa
Taloushallinto
Budjetoinnin periaatteet 3 tuntia 70 EUR + alv 24 % Vantaa

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

www.mercuria.fi

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.