MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Mercuria – sinulle sopiva

Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. Mercuria Aikuiskoulutuksessa kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. Mercuria järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia.

Mercuria sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä mm. Kehäradan varrella. Koulutustilat ovat modernit sekä opiskelua motivoivat ja kouluttajat ovat alan asiantuntijoita.

Haluatko lisätietoja koulutustarjonnasta?

Lisätietoa Mercuriasta sekä koulutustarjonnasta saat ottamalla suoraan yhteyttä Mercuriaan.

Koulutuksesta hyötyvät kaikki, jotka haluavat suorittaa tutkinnon, vahvistaa osaamistaan, vaihtaa alaa tai tarvitsevat koulutuksen uralleen. Tutustu Mercurian koulutustarjontaan!

Videoesittely

Johtaminen Kesto Hinta Paikka Alkaa
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Vantaa
Esimieskoulutus
Lähiesimiestyön ammattitutkinto 1,5 vuotta Vantaa 11.11.2020
Liiketoiminta
Liiketoiminnan ammattitutkinto 1 vuosi Vantaa Syksy
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto Vantaa
Yrittäjän ammattitutkinto Vantaa joustavasti
Talous / Rahoitus
Taloushallinto
Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi Useita (2) Useita (2)

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Mercuria Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.