Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos
Yhteenveto
suomi
   
Vantaa
Työelämän tutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksen johtamisvalmennuksessa sinulla on mahdollisuus vahvistaa johtamis- ja esimiesosaamistasi sekä kehittää vastuualueesi tai yrityksesi toimintaa. Samalla suoritat arvostetun tutkinnon.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä ja se antaa kelpoisuuden jatko-opintoihin esimerkiksi yliopistoissa. MERCURIAssa voit suorittaa johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisalan. Tämä osaamisala muodostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • Pakollinen tutkinnon osa: Johtajana toimiminen
  • Valintasi mukaan kaksi tutkinnon osaa seuraavista vaihtoehdoista: Strategiatyön johtaminen, Projektin johtaminen, Työyhteisön kehittämisen johtaminen, Henkilöstön ja osaamisen johtaminen, Asiakkuuksien johtaminen, Talouden johtaminen, Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen, tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on oppisopimuskoulutusta, jolloin pääosin kehität ja syvennät osaamistasi omien työtehtäviesi kautta. Ennen koulutuksen käynnistymistä sinulle suunnitellaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS), jossa mm. määritellään kehittymistarpeesi ja millä työtehtävillä näytät osaamisesi. HOKS-ohjaaja sparraa sinua koko koulutusprosessin ajan tutkinnon suorittamisessasi. Työpaikallasi sinulla on mentori, jonka kanssa voit mm. ideoida vastuualueesi kehittämistä.

Johtamisvalmennuksessa valitset valmennustarjottimelta omaa osaamistasi kehittävät lähiopetuspäivät. Tutustu valmennustarjottimeen MERCURIAn verkkosivuilla.

Valmennuksessa käytettävät menetelmät:

Valmennusmenetelmien avulla varmistetaan, että jokaisen lähiopetuskerran jälkeen saat arkeesi uusia asioita, jotka helpottavat johtajana ja esimiehenä toimimistasi. Lähiopetuspäivien aikana kasvatat verkostoasi ja saat uusia ideoita myös muilta yritysjohtajilta arjen toimintaasi.

  • ThomasHPA –vuorovaikutus- sekä tunneälyanalyysit ja niiden hyödyntäminen johtamistaitojen kehittämisessä
  • Tietoiskut, case-harjoitukset, workshopit ja erilaiset osallistavat menetelmät lähiopetuspäivällä
  • Käytännön työhön sovellettavat tehtävät
  • eKampus ja ohjauskeskustelut

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka toimivat esimies- tai johtotehtävissä sekä yrittäjille. Tutkinnossa ei ole muodollisia pääsyvaatimuksia.

Tutkinto / todistus

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Aikataulu

Seuraava avoin koulutusryhmä käynnistyy 15.10.2019.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 300 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

MERCURIA

MERCURIA – sinulle sopiva

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. MERCURIA Aikuiskoulutuksessa kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. MERCURIA järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. MERCURIA sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä...


Lue lisää kouluttajasta MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: