Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Yhteenveto
4 iltaa
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Vantaa
Avoin koulutus

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta

Hallitse palkanlaskennan perusteet

MERCURIA Kauppaitten Kauppaoppilaitoksen palkanlaskennan peruskurssilla perehdytään palkanlaskennan keskeisiin käsitteisiin, palkan määräytymiseen ja maksettavan rahapalkan laskemiseen. Kurssilla opit ymmärtämään, miten työlainsäädäntö (työaika- ja vuosilomalaki) ja työehtosopimus ohjaavat palkanlaskentaa ja miten palkkavähennykset tehdään sekä kuinka lasketaan mm. luontoisedut, vuosiloma- ja ylityökorvaukset

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa tutustutaan seuraaviin aiheisiin:

  • Työlainsäädäntöä
  • Palkkamuodot
  • Luontoisedut
  • Palkanlaskenta
  • Työaika
  • Vuosiloma

Aiheita käsitellään konkreettisesti useiden harjoitusten avulla. Kurssi-iltojen välillä syvennetään oppimaan tekemällä tehtäviä ja kouluttaja antaa niihin palautetta.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti liiketoiminnan perustutkinnon (merkonomi) opiskelijoille. Koulutukseen otetaan myös muita osallistujia.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 290 € + alv 24 %.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Palkanlaskenta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

MERCURIA

MERCURIA – sinulle sopiva

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. MERCURIA Aikuiskoulutuksessa kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. MERCURIA järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. MERCURIA sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä...


Lue lisää kouluttajasta MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Palkanlaskenta täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Vaikuttavaa esihenkilötyötä

Johtamiseen kohdistuu uusia sisällöllisiä vaateita. Muodon täytyy uusiutua, irrottautua perinteisistä normeista ja valtapositioista. Onnistuminen on aina myös tiimityötä.