Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset Etäopiskelu-osioon

Toiminta digitaalisessa ympäristössä

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos
Yhteenveto
3 aamupäivää
   
Vantaa
Avoin koulutus

Toiminta digitaalisessa ympäristössä

Toiminta digitaalisessa ympäristössä

Omaksu Powerpoint, Excel ja Word

Tämä perustietokoneohjelmien koulutussarja antaa perusvalmiudet käyttää ohjelmia ja niiden hienoja ominaisuuksia. Toiminta digitaalisissa ympäristöissä on kolmen itsenäisen kokonaisuuden sarja, jossa perehdytään ohjelmistojen käyttöön. Voit joko ilmoittautua kaikkiin osiin (täydentävät toisiaan) tai ilmoittautua niihin osiin, jotka tuntuvat juuri nyt tarpeellisilta.

Digitaalinen ympäristö -koulutuksen sisältö

1/3 Powerpoint
Opi tekemään selkeitä ja tyylikkäitä Powerpoint-esityksiä. Kurssilla opit muuttamaan tekstipitoisen esityksen visuaalisemmaksi ja vaikuttavammaksi. Opit myös hyödyntämään Powerpointin kuvallisia ominaisuuksia monipuolisesti. Saat paljon vinkkejä Powerpoint-materiaalien tuottamiseen.

2/3 Excel

Sujuvuutta ja tehokkuutta Excelin käyttöön. Koulutuksessa opit perusasiat, kuten laskukaavat, taulukon muotoilun, pikanäppäimet ja paljon muuta tiiviinä pakettina. Opit perustoimintojen helpon ja tehokkaan käytön. Koulutuksen jälkeen osaat käyttää Exceliä päivittäisessä työssäsi. Osaat tehdä peruskaavoja ja tiedät, miten tietoa syötetään Excelissä. Osaat muokata olemassa olevaa Excelin laskentataulukkoa ja tunnet Excelin perusfunktiot. Osaat myös tulostaa Excelistä sekä visualisoida laskentataulukkosi tiedot Excelin graafisena kaaviona.

3/3 Word

Saat entistä enemmän irti Wordin monipuolisista ominaisuuksista. Osaat hyödyntää ohjelmien uusien versioiden ominaisuudet ja luoda edustavia dokumentteja muiden käyttöön. Kurssilla opit näppäinkomentoja ja muita ohjelman hienouksia, jotka nopeuttavat ja helpottavat Wordin käyttöä ja dokumenttien luontia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Toiminta digitaalisessa ympäristössä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikille, ketkä haluavat kehittyä perustietokoneohjelmien käyttäjinä.

Aikataulu

  • 1/3 Powerpoint, ti 8.10.2019 klo 8.00 – 10.30
  • 2/3 Excel, ke 9.10.2019 klo 8.00 – 10.30
  • 3/3 Word, to 10.10.2019 klo 8.00 – 10.30

Kustannukset

Kolmen kerran koulutuskokonaisuuden hinta on 305 € + alv 24 %

Voit myös osallistua yksittäisiin koulutuksiin. Yksittäisen kerran hinta on 120 € + alv 24%

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Toiminta digitaalisessa ympäristössä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

MERCURIA

MERCURIA – sinulle sopiva

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. MERCURIA Aikuiskoulutuksessa kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. MERCURIA järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. MERCURIA sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä...


Lue lisää kouluttajasta MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Toiminta digitaalisessa ympäristössä täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: