Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Yrittäjän ammattitutkinto

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos
Yhteenveto
Noin 1,5 vuotta
suomi
   
Vantaa
Työelämän tutkinnot

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto

Koulutuksen keskeisinä tavoitteina on alan asiantuntijoiden johdolla kehittää osaamistasi yrittäjänä sekä tehostaa yritystästoimintaasi mm. päivitetyn liiketoimintasuunnitelman avulla. Lisäksi koulutus tarjoaa vertaistukea yrittäjyyteen ja mahdollisuuden verkostoitua alallasi.

Käytännönläheinen opiskelu edistää liiketoimintaasi, sillä saat koulutuksesta työkaluja päivittäiseen tekemiseen, ajanhallintaan, tavoitteiden saavuttamiseen ja uuden luomiseen.

Koulutuksessa keskitytään yhteen liiketoiminnan osa-alueeseen kerrallaan. Kehität vuorovaikutustaitojasi ThomasHPA –vuorovaikutusanalyysin avulla ja voit hyödyntää oppimaasi niin asiakkaan kohtaamisessa kuin verkostojen ja tiimien rakentamisessa.

Pakollinen tutkinnon osa (90 osp):

  • Oman yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Valitse näistä kaksi valinnaista tutkinnon osaa (60 osp):

  • Tuotteistaminen
  • Myynti ja markkinointi
  • Taloushallinto

Yrittäjän ammattitutkinnon toteutus

Tutkinto etenee henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti ensisijaisesti oppisopimusopiskeluna omassa yrityksessäsi omissa työtehtävissäsi. Oppisopimuskoulutuksessa pääset hyödyntämään kaiken oppimasi heti käytäntöön ja huomaat heti kehityksesi.

Lisäksi yrittäjävalmennus koostuu inspiroivista lähiopetuspäivistä sekä opiskelusta eKampuksellamme. Valmennuksessa on vuoden aikana kymmenen lähiopetuspäivää, jotka valmistavat sinua suorittamaan Yrittäjän ammattitutkinnon tai yhden osan tutkinnosta. Osaaminen näytetään ja arvioidaan omassa yrityksessä.

Valmennuksessa käytettävät menetelmät

Valmennuksessa käytettävien menetelmien avulla varmistamme, että opitut asiat siirtyvät arjen käytäntöihin konkreettiseksi hyötyä tuottavaksi toiminnaksi. Menetelmiä ovat:

  • ThomasHPA-vuorovaikutusanalyysi
  • Tietoiskut, case-harjoitukset ja erilaiset osallistujia osallistavat menetelmät lähiopetuspäivillä
  • Käytännön työhön sovellettavat tehtävät
  • eKampus
  • Valmennuksen aikana ohjauskeskustelut

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Yrittäjävalmennus on tarkoitettu henkilölle, joka on perustamassa yritystä tai joka toimii yrittäjänä ja haluaa kehittää yritystoimintaansa. Tutkinto soveltuu myös sivutoimiselle yrittäjälle.

Tutkinto / todistus

Yrittäjän ammattitutkinto

Aikataulu

Seuraava avoin koulutusryhmä käynnistyy 16.10.2019.

Kustannukset

Yrittäjän ammattitutkinnon osallistumismaksu on 250€ / osallistuja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Yrittäjän ammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

MERCURIA

MERCURIA – sinulle sopiva

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos on yksityinen liiketalouden kouluttamiseen erikoistunut oppilaitos. MERCURIA Aikuiskoulutuksessa kehität ammatillista osaamistasi kouluttautumalla työn ohella. MERCURIA järjestää kaupan ja hallinnon alan tutkintotavoitteista koulutusta sekä täydennyskoulutusta. Avointen koulutusten lisäksi tarjolla on organisaatiokohtaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. MERCURIA sijaitsee Länsi-Vantaalla Martinlaaksossa hyvien kulkuyhteyksien äärellä...


Lue lisää kouluttajasta MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

MERCURIA Kauppiaitten Kauppaoppilaitos

Martinlaaksontie 36
01620 Vantaa

 Näytä puhelinnumero


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Yrittäjän ammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: