Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Terve talo -koordinaattori

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
15 päivää
5 590 EUR + alv 24 %
Haku päättyy: 27.10.2022
Koulutus
Helsinki

Alkavat koulutukset
Helsinki
5 590 EUR
10.11.2022

Helsinki
syksy 2022 - kevät 2023
Terve talo -koordinaattori / Metropolia ammattikorkeakoulu

Terve talo -koordinaattori

Terveellinen rakentaminen ja hyvä sisäilma painottuvat tämän päivän rakentamiskeskusteluissa - terve talo on jokaisen rakennusprojektin tavoitetila. Terve talo -koordinaattoreille ja terveellisen rakentamisen osaajille onkin nyt kysyntää!

Koulutuksesta viisi päivää vastaa myös Kosteudenhallintakoordinaattori-koulutusvaatimusten mukaista sisältöä, mikäli opinnot täydennetään näyttötyöllä ja tentillä.

Terve talo -koordinaattorin koulutus koostuu kolmesta aihekokonaisuudesta:

  • Terve talo -toteutusprosessin hallinta, 5 op
  • Rakenteiden päästöjen, tiiviyden ja puhtauden hallinta, 5 op
  • Kosteudenhallinta suunnittelussa ja työmaalla, 5 op 

Myös yksittäisiin koulutuspaketteihin on mahdollista osallistua.

Toteutus

Koulutus sisältää 15 opetuspäivää, jotka toteutetaan pääosin verkossa ja osin Metropolian Myllypuron kampuksella. Lisäksi koulutukseen kuuluu oppimistehtäviä sekä tentti.

Mikäli opinnot halutaan täydentää kosteudenhallintakoordinaattori -täydennyskoulutukseksi, tulee suorittaa lisäksiKosteudenhallintakoordinaattori-koulutukseen sisältyvä näyttötyö ja tentti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Terve talo -koordinaattori, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Rakennuttajat, suunnittelijat (arkkitehdit, rakennus-, rakenne- ja talotekniikka), valvojat, projektipäälliköt, työpäälliköt ja työnjohtajat.

Koulutuksen aikataulu

Terve talo -toteutusprosessin hallinta, 5 op
Kevät 2023

Rakenteiden päästöjen, tiiviyden ja puhtauden hallinta, 5 op
Kevät 2023

Kosteudenhallinta suunnittelussa ja työmaalla, 5 op

Koulutuspäivät ovat to 10.11. (lähi), pe 11.11.(lähi),to 24.11. (etä), pe 25.11. (etä) ja  pe 9.12.2022 (etä) klo 8.30-16.00. 

Lisäksi Kosteudenhallintakoordinaattori -koulutuksen osallistujat tekevät näyttötyön, joka esitellään näyttötyöseminaarissa 20.1.2023.

Koulutuspaikka

Koulutus toteutetaan pääosin verkossa, lukuunottamatta 10.-11.2022, jotka ovat kaikille lähiopetuksena Metropolian Myllypuron kampuksella, osoitteessa Myllypurontie 1, 00920 Helsinki.

Kustannukset

Terve talo -koordinaattorin 15 opintopisteen paketin hinta on 5 590€ + alv 24%. Mikäli samasta yrityksestä on osallistujia enemmän kuin yksi, tarjoamme 10% alennuksen toisesta osallistujasta lähtien.

Myös yksittäisiin opintojaksoihin voi ilmoittautua mukaan. Yhden 5 opintopisteen koulutusosion hinta on 1 900€ + alv 24%. 

Mikäli Terve talo -koordinaattori -koulutukseen osallistuva henkilö haluaa suorittaa Kosteudenhallintakoordinaattori -koulutukseen kuuluvan näyttötyön, veloitamme tästä lisähinnan 690€ + alv 24%.

Koulutus voidaan järjestää myös yrityskoulutuksena. Koulutus voidaan järjestää sellaisenaan tai siitä voidaan räätälöidä kohderyhmälle soveltuva koulutuspaketti. Pyydä tarjous.

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia – ratkaisijat käytössänne

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Metropolia kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Ammattikorkeakoulu muodostaa 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. Metropolia on korkeakoulutuksen...


Lue lisää kouluttajasta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terve talo -koordinaattori? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot : Metropolia Ammattikorkeakoulu

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Terve talo -koordinaattori täytä seuraavat tiedot: