Valtakunnallinen rokotusosaamisen koulutuskokonaisuus verkko-opintoina

Kesto
3 kuukautta
Kesto
3 kuukautta
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Valtakunnallinen rokotusosaamisen koulutuskokonaisuus verkko-opintoina

Rokotusosaamisen koulutuskokonaisuus verkko-opintoina (2 op + 1 op)

Haluatko päivittää ja syventää rokotusosaamistasi? Tämä on THL:n suosittelema rokotusosaamisen koulutus, joka perustuu uusimpaan tutkimustietoon rokottamisesta. Koulutuksessa opiskelet joustavasti verkossa oman aikataulusi mukaan.

Rokotusosaamisen koulutuskokonaisuuden suorittaminen toimii näyttönä teoreettisesta osaamisesta. Kokonaisuuden suorittaminen luo erinomaiset valmiudet laadukkaaseen työskentelyyn rokottajana.

Valtakunnallinen verkkopohjainen koulutuskokonaisuus on tuotettu yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Rokotusohjelmayksikön asiantuntijoiden kanssa.

Hyödyt

  • Saat valmiudet kaikkien kansallisen rokotusohjelman rokotteiden antamiseen, rokotusohjelman ohjeistuksen, vasta-aineiden ja poikkeuksien laajaan tuntemukseen sekä rokotusten itsenäiseen toteutukseen ilman, että rokotuksista vastaava lääkäri on läsnä rokotustilanteessa

Koulutuksen sisältö ja toteutustapa

Rokotusosaamisen koulutuskokonaisuus koostuu kahdesta opintojaksosta, Rokotusosaamisen perusteista ja Rokotusosaamisen syventämisestä, joista voit suorittaa molemmat tai vain toisen.

  • Rokotusosaamisen perusteet 2 op
  • Rokotusosaamisen syventäminen 1 op

Koulutus tapahtuu kokonaan verkossa, Moodle-oppimisympäristössä. Opiskelu edellyttää osallistujalta tietoteknisiä perustaitoja.

Mitä rokottajan tulee osata ja miten voi osoittaa osaamisensa?

Valtioneuvoston asetuksen mukaan rokottaa saavat lääkäri tai asianmukaisen rokotuskoulutuksen saanut hammaslääkäri, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai kätilö sekä näiden alojen opiskelija, joka on saanut rokotuskoulutuksen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valtakunnallinen rokotusosaamisen koulutuskokonaisuus verkko-opintoina, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Terveydenhoitajana, sairaanhoitajana, ensihoitajana ja kätilönä tarvitset vahvat käytännön rokotusosaamisen tiedot voidaksesi toimia rokottajana. Koulutus hyödyttää myös muita rokotusosaamista tarvitsevia terveysalan ammattilaisia.

Työssään paljon rokotustoimintaa toteuttaville ammattilaisille suosittelemme rokotusosaamisen syventäminen -opintoja rokotusosaamisen perusteiden lisäksi.

Kouluttaja

Maria auppinen

Kustannukset

Rokotusosaamisen koulutuskokonaisuuden yhteishinta on 270 € + alv
eli 2 op + 1 op 270 € + alv 24 % (334,80€ )

Voit osallistua myös pelkästään seuraaviin osakokonaisuuksiin

  • Rokotusosaamisen perusteet 2 opintopistettä: 160 € + alv 24 % (198,40 €)
  • Rokotusosaamisen syventäminen 1 opintopistettä: 140 € + alv 24 % (173,60 €)

    (huom. 1 opintopiste tarkoittaa 27 tuntia opiskelijan työtä)

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valtakunnallinen rokotusosaamisen koulutuskokonaisuus verkko-opintoina? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1
00920 Helsinki

Metropolia – ratkaisijat käytössänne

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Metropolia kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Ammattikorkeakoulu muodostaa 16 700 opiskelijan ja yli 1 000 asiantuntijan yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat. Metropolia on korkeakoulutuksen...

Lue lisää kouluttajasta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu