Etsitkö etäkoulutusta? Kokosimme verkko- ja etäkoulutukset tänne »

Meyer-turku-laivanrakennus

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä

Haaveissa ura laivanrakennuksen ammattilaisena? Meyer Turun rakentamat laivat tunnetaan maailman merillä edistyksellisestä tekniikastaan ja modernista muotoilustaan. Yrityksen Laivanrakennusoppilaitos järjestää useita erilaisia koulutuksia yhteistyössä  tytäryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Muuntokoulutukset alanvaihtajille

Palkallinen muuntokoulutus on turvallinen ja erinomainen tapa vaihtaa alaa ilman aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta!  Meyer Turku tarjoaa neljän kuukauden koulutuksia meriteollisuuden suunnittelutehtävistä kiinnostuneille henkilöille, joilla on tekninen pohjakoulutus. Meyer Turku ja verkostoyritykset tarjoavat hyvät työllistymismahdollisuudet laivasuunnittelijoille.

Rekrykoulutukset työttömille ja työttömyysuhan alaisille

Meyer Turku tarjoaa työvoimapoliittisen rekrytointikoulutuksia, joiden kautta on helppo kouluttautua uudelle uralle. Puolen vuoden koulutukset antavat opiskelijoille pätevyyden tiettyyn työtehtävään tai ammattiin. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneilla on mahdollisuus työllistyä maailman parhaiden alusten parissa.

Uusia osaajia laivaprojekteihin

Tulevaisuudennäkymät ovat erinomaiset, sillä telakan risteilyalusten tilauskanta ulottuu vuoteen 2025 saakka. Tästä syystä tarvitaan jatkuvasti uusia osaajia laivaprojekteihin Meyer Turku Oy:lle sekä tytäryhtiöille Shipbuilding Completion Oy:lle, ENG’nD Oy:lle ja Piikkio Works Oy:lle.

Kiinnostuitko Meyer Turun koulutustarjonnasta?

Meyer Turun koulutukset ovat toistaiseksi tauolla. Voit kuitenkin täyttää yhteydenottolomakkeen ja pyytää lisätietoa tulevista koulutuksista.

Voit olla muuntokoulutuksiin liittyen myös suoraan yhteydessä puhelimitse (Riina-Maija Vähänikkilä p. +358 106702145 ja Jussi Jantunen p. +358 106707649)

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Meyer Turku? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Meyer Turku

Telakkakatu 1
20240 Turku

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.