Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Muuntokoulutukset (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä)

Meyer Turku
Yhteenveto
Kysy lisätietoa
Avoin koulutus
Turku
Alkavat koulutukset
Turku
3.3.2020  
Sopimuksen mukaan 

Muuntokoulutukset (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä)

muuntokoulutukset-meyer-turku

Hae palkalliseen muuntokoulutukseen ja tee uusi ura laivasuunnittelijana

Kiinnostaako turvallinen alanvaihto maalta meriteollisuuteen? Meyer Turku etsii aika ajoin meriteollisuuden suunnittelutehtävistä kiinnostuneita, teknisen pohjakoulutuksen saaneita henkilöitä töihin Turun telakalle ja sen verkostoyrityksiin, suunnittelemaan loistoristeilijöitä. Hakijoilta ei edellytetä aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta. Laivasuunnittelijat tulevat työskentelemään Meyer Turun ja sen verkostoyritysten palveluksessa.

Olet oikea henkilö, mikäli sinulla on

  • tekninen koulutus (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä)
  • intohimo kasvattaa osaamista
  • halu rakentaa uraa meriteollisuudessa.

Koulutus antaa hyvät valmiudet meriteollisuuden suunnittelijatehtäviin. Teoriajakso suoritetaan Meyer Turun Laivanrakennusoppilaitoksessa ja koulutukseen liittyvää työharjoittelu tapahtuu rekrytoivan yrityksen suunnitteluosastolla. Voit erikoistua seuraaviin suuntautumis­vaihtoehtoihin: sisustus-, runko-, LVI- ja keittiö- sekä kansi- ja koneistosuunnittelu.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muuntokoulutukset (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sinulla on tekninen koulutus (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä), intohimo kasvattaa osaamista ja halu rakentaa uraa meriteollisuudessa.

Aikataulu

Seuraava koulutus järjestetään 3.3.2020 - 3.7.2020.

Haku aukeaa keväällä.

Kustannukset

Palkallinen koulutus

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muuntokoulutukset (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Meyer Turku

Meyer Turku - laivanrakennuksen koulutuksia

Meyer Turku Oy on arvostettu risteilijärakentamisen edelläkävijä

Haaveissa ura laivanrakennuksen ammattilaisena? Meyer Turun rakentamat laivat tunnetaan maailman merillä edistyksellisestä tekniikastaan ja modernista muotoilustaan. Yrityksen Laivanrakennusoppilaitos järjestää useita erilaisia koulutuksia yhteistyössä  tytäryhtiöiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Palkallinen muuntokoulutus on turvallinen ja erinomainen tapa vaihtaa alaa ilman aikaisempaa kokemusta meriteollisuudesta! ...


Lue lisää kouluttajasta Meyer Turku ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Meyer Turku

Telakkakatu 1
20240 Turku

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Muuntokoulutukset (teknikko, insinööri, DI, muotoilija, tekninen piirtäjä) täytä seuraavat tiedot: