Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Puhe-Judo ™ 1: peruskurssi

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
suomi
   
Helsinki
Avoin koulutus

Puhe-Judo ™ 1: peruskurssi

Puhejudon peruskurssi

Haastavien ja tunnepitoisten palvelutilanteiden hallinta vuorovaikutuksen keinoin

Puhe-judo™ koulutus keskittyy kasvotusten ja puhelimessa tapahtuvan viestinnän ja vuorovaikutuksen kehittämiseen, kun vastapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai jonkin muun tunnekuohun vallassa, jolloin normaali palveluasenne- tai faktatietoihin perustuva viestintä ei rauhoita vastapuolta.

Koulutuksen tarkoituksena on tarjota sekä esitellä yksi toimiva 1970-luvulta saakka koulutettu viestintätoimintamalli, Puhe-judo™ kiihtyneiden ihmisten rauhoitteluun. Puhe-judo™ kehitettiin Yhdysvalloissa poliisille kun voimankäyttöä ja fyysisiin tilanteisiin eskaloitumista haluttiin vähentää ja tilanteet ratkaista viestinnän keinoin.

Puhe-judoa koulutetaan kaikilla mantereilla ammattilaisille sekä viranomaisille jotka joutuvat ammattinsa puolesta joskus toimimaan vastapuolelle epämiellyttävien päätösten toimeenpanijana, tai muuten toimimaan ammattinsa puolesta tilanteissa jotka voivat herättää vastapuolessa tunnepitoisia reaktioita. Erityisesti tunnepitoisissa palvelutilanteissa ammattilaisen viestinnän tapa, tyyli ja omat asenteet nousevat erittäin suureen rooliin tilanteen hallinnassa. Puhe-judo koulutus antaa koulutukseen osallistuville kattavan valikoiman käytännönläheisiä toimintamalleja sekä tekniikoita tilanteiden ammattimaiseen hallintaan.


"Tässä pienessä ryhmässä stressin määrä oli koulutuksen jälkeen merkitsevästi alempi"
- Harri Lindholm, erikoislääkäri, Työterveyslaitos -

Puhe-Judo 1 -kurssista on olemassa myös verkkokurssi. Pyydä lisätietoja verkossa suoritettavasta kurssista.

Kohderyhmä

Puhe-Judo™ on hyödyllinen taito kaikille asiakaspalvelutehtävissä toimiville ammattilaisille. 

Koulutus sopii kaikille ammattilaisille, jotka saattavat työssään kohdata vaikeita ja haastavia viestintä- ja kohtaamistilanteita:

  • reklamaatiotilanteet
  • toimitusvirheet
  • kehityskeskustelut
  • työpaikan sisäiset haastavat tilanteet
  • vaikeat neuvottelutilanteet jne.

Tutkinto / todistus

Koulutuksesta jaetaan todistus.

Aikataulu

10.6.2019 Koulutus järjestetään Ravintola Lasipalatsissa.

Päivä alkaa ilmoittautumisella klo 08.30

Varsinainen koulutus alkaa klo 09.00

Tunnin lounas noin klo 12.00

Iltapäiväkahvit lounaan jälkeisillä tauoilla.

Koulutuspäättyy klo 16.00

Koulutuspaikka

Ravintola Lasipalatsi

Osoite: Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki

Puh.: 020 7424290

Kouluttaja

Totti Karpela, pääkouluttajaTotti Karpela – toimitusjohtaja, pääkouluttaja

30 vuotta turvallisuusalalla toiminut Totti on ehtinyt kerätä kokemuksia laaja-alaisesti eri teollisuuden alojen sekä asiantuntija- ja palvelualojen edustajien kouluttamisesta ja konsultoinnista. Erityisenä osaamisalueena asiakaspalvelun kehittäminen haasteellisten ja vaativien tilanteiden sekä asiakkaiden osalta, sekä tilanteiden ammattimainen hallinta. 

Vuosien aikana on hänellä kertynyt kokemuksia niin yksityisen turvallisuusalan palveluksesta kuin valtion palveluksessa poliisina. Totti on erikoistunut väkivalta- ja uhkatilanteiden ennakointiin, ahdistelutilanteisiin ja vainoamisrikoksiin, uhka-analyyseihin sekä lähestymiskieltoihin. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintälanteiden kehittämiseksi.

Totin koulutusten vaikuttavuus perustuu hänen käytännönläheiseen, energiseen ja organisaatioiden sekä osallistujien erityistoiveet huomioivaan tapaan kouluttaa – keskustelun ja vuorovaikutuksen tärkeyttä unohtamatta.

Tero Ålander – asiantuntija, kouluttaja

Tero on toiminut turvallisuusalalla erilaisissa asiantuntija-, johto-, ja kehitystehtävissä yli 20 vuotta. Hänellä on kattava kokemus turvallisuustyöstä kenttätasolla ja yritysturvallisuuden kokonaisuuksista. Lisäksi hän on toiminut koulutus- ja opetustehtävissä mm. ammattikorkeakoulussa kouluttaen yritysturvallisuuden perusteita ja turvallisuusjohtamista sekä uhka- ja vaaratilanteiden hallintaa.

Markus Markelin, kouluttajaMarkus Markelin – kouluttaja

Markuksella on yli kahden vuosikymmenen monipuolinen kokemus turvallisuusalalta. Markuksen kokemukset kansainvälisistä rauhanturvaamis- ja kriisinhallintatehtävistä tuovat koulutuksiin näkemyksiä kulttuurien kohtaamisista. Kansainvälisen uran johdosta koulutukset onnistuvat sujuvasti myös englanniksi ja ruotsiksi. 

Markuksen koulutukset nojaavat vuorovaikutukseen ja keskusteluun, ja hän uskoo ihmisten itsenäisen ajattelun voimaan.


Anne KandolinAnne Kandolin – 
kouluttaja

Anne on työskennellyt vaihtelevissa asiakaspalvelutehtävissä n. 20 vuoden ajan kunnallishallinnossa. Kokemusta on työstä kentällä ja esimiehenä. Anne on suorittanut esimiehen erikoisammattitutkinnon Johtamistaidon opistossa. 

Annen koulutuksissa koulutuksen teoria sidotaan käytäntöön useiden omakohtaisten asiakaspalvelutilanteiden ja esimerkkien kautta. Annen erikoisosaamista ovat 
kentällä tapahtuvan asiakaspalvelun lisäksi mm. asiakaspalautteisiin ja reklamaatioihin vastaaminen.


Kustannukset

Seuraava avoin koulutus järjestetään 10.6.2019 klo 09-16.00 Ravintola Lasipalatsissa.

Koulutukseen on tarjolla paikkoja 20 kappaletta.

Koulutuksen hinta sisältää kirjallisen koulutusmateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit, lounaan sekä todistuksen.

Koulutusta järjestetään myös organisaatiokohtaisesti räätälöiden. Ota yhteyttä Mielenrauha Koulutuspalveluihin ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhe-Judo ™ 1: peruskurssi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy

Koulutusta haastaviin palvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustilanteisiin

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy on alallaan suurin, yksinomaan haastavien tilanteiden hallintaan keskittynyt koulutus- ja asiantuntijayritys. Yli 1000 asiakkaan tarpeita palvelee kotimainen 5 hengen asiantuntijaryhmä  sekä 7 kansainvälistä asiantuntijaa. Mielenrauha Koulutuspalvelut tekee tiivistä yhteistyötä Hong Kongissa sijaitsevan Peace of Mind Ltd:n kanssa....


Lue lisää kouluttajasta Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

PL 112
00140 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.mielenrauha.com


Arvioinnit

Sari
(5)
Mielenkiintoinen ja hyödyllinen koulutus sekä hyvä, asiantunteva kouluttaja! Koulutuksesta sai paljon hyödyllisiä työkaluja asiakaspalvelun haasteisiin.
Tare
(4)
Kiitos oikein mukavasta ja ajatuksia herättävistä koulutuksesta
Jaana
(5)
Lämmin kiitos. Sain lisää vinkkejä!
Arvioinnit
Puhe-Judo ™ 1: peruskurssi
Arvioinnit
(4,6)
Perustuu 140 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Arvioinnit kouluttajasta
(4,6)
Perustuu 570 arviointiin
Näytä kouluttajan kaikki arvioinnit
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Puhe-Judo ™ 1: peruskurssi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Hurraamme sinun tiimisi puolesta!

Maailma on täynnä upeita tuotteita ja palveluita. On asiakaskokemuksesta kiinni, mitkä erottuvat joukosta. Myynnin ja asiakastyön pulmiin saat apua Brikin valmennuksista.