Koulutus

Puhe-Judo™ haastavien palvelu ja kohtaamistilanteiden ammattimainen hallinta

Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
4 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kesto
4 tuntia
Seuraava toteutus
Sopimuksen mukaan (+2 toteutusta)
Toteutustapa
Tilauskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Puhe-Judo™ haastavien palvelu ja kohtaamistilanteiden ammattimainen hallinta

Puhe-Judo™ haastavien palvelu ja kohtaamistilanteiden ammattimainen hallinta

Oletko joutunut töissä tilanteeseen, joissa toinen osapuoli on kiihtynyt, turhautunut, vihainen, pettynyt tai muun tunnekuohun vallassa? Eikö faktoihin vetoaminen rauhoittanut häntä?

Koulutuksessa opit koko haastavan vuorovaikutustilanteen draaman kaaren aloituksesta rauhoittelun ja ratkaisun etsimisen kautta tyylikkääseen tilanteen päättämiseen.

Koulutuksessa opit taitoja ja tekniikoita, joilla parannat työssä jaksamista ja työhyvinvointia. Samalla vähennät eskaloituvia konflikteja ja turhia valituksia.

Koulutuksen sisältö:

💡 Puhe-Judon™ helposti muistettavat peruslauseet, tekniikat ja askelkuviot
💡 Mistä tekijöistä asiakkaan pettymys tai haastava käytös voi johtua?
💡 Mitä tarkoittaa ammattimainen suhtautuminen viestinnällisiin konflikteihin?
💡 Miten hallita omia tunteita vaikeissa palvelu- ja viestintätilanteissa?
💡 Miten ja mitä ei kannata sanoa?
💡 Näin asetat rajat ammattimaisesti
💡 Oma jaksaminen haastavan tilanteen jälkeen

Koulutuksesta ja kouluttajasta sanottua

WAU! Heittämällä top3-listalle viimeisen 10 vuoden koulutuksissa - kiitos! 

Suuret kiitokset. Tämä oli yksi ainoita koulutuksia joka ei alkanut tuntumaan puuduttavalta missään vaiheessa, tätä olisi jaksanut kuunnella vaikka koko päivän. 

Oli ilo olla koulutuksessasi. Todella loistava koulutus.

Yksi parhaista koulutuksista mihin olen urani aikana osallistunut!

Kouluttaja oli todella mukaansatempaava ja hereillä pitävä. Hän esitti asiat selkeästi ja ymmärrettävästi sekä osallisti myös osallistujia keskusteluun. Yksi parhaimpia kouluttajia, joiden koulutuksessa olen ollut.
Jatka samaan malliin. Tämä koulutus oli yksi parhaimmista missä olen koskaan ollut.

 Miellyttävä puheääni, selkeä artikulointi ja esiintymistyyli. Hauskat ja mielenkiintoiset tarinat kouluttajan omasta esiintymisestä, niitä voisi kuunnella vaikka kuinka kauan! Suora palautteen antaminen kommentteihin kehittää kuulijan omia taitoja. Ei ole olleet huuhaata puheet kouluttajan kyvyistä! Jatkan kehujen jakamista eteenpäin :)

Sain koulutuksesta juurikin sen mitä tarvitsin. Äärimmäisen hyvät eväät hankaliin tilanteisiin, eikä pelkästään työpaikalla! Näitä oppeja koitan parhaani mukaan soveltaa myös työn ulkopuolella. Koulutuksen sisältö oli mielekästä, tunteellista ja mukaansa tempaavaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhe-Judo™ haastavien palvelu ja kohtaamistilanteiden ammattimainen hallinta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Suomi

Sopimuksen mukaan

  • Tilauskoulutus
  • Verkossa

Tutkinto / todistus

Koulutuksesta toimitetaan Puhe-Judo™ kurssitodistus, 17 sivuinen Puhe-Judon™ kertausmateriaali / teoriavihko sekä A4 ohjeistus tunnepitoisten palvelu- ja vuorovaikutustilanteiden tärkeimmistä muistisäännöistä.

Kouluttaja

Totti Karpela

Totti Karpela, toimitusjohtaja, pääkouluttaja

Totti on toiminut kouluttajana vuodesta 1986 alkaen. Nykyisin lähes jokaisella mantereelle vuosittain kouluttava Totti on ehtinyt kerätä kokemuksia laaja-alaisesti eri teollisuuden alojen sekä asiantuntija- ja palvelualojen edustajien kouluttamisesta konsultoinnista. Totin koulutusten vaikuttavuus perustuu hänen käytännönläheiseen, energiseen ja organisaatioiden  sekä osallistujien erityistoiveet huomioivaan tapaan kouluttaa – keskustelun ja vuorovaikutuksen tärkeyttä unohtamatta.

Mielenrauha koulutuspalvelut Oy sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhe-Judo™ haastavien palvelu ja kohtaamistilanteiden ammattimainen hallinta? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy
Kruununkuja 3 B4
02180 Espoo

Koulutusta haastaviin palvelu-, viestintä- ja vuorovaikutustilanteisiin

Tarjoamme laadukkaita koulutuksia haastavien palvelutilanteiden hallintaan ja työpaikan ilmapiirin kehittämiseen liittyen. Onnistuneen koulutuksen takaamiseksi kartoitamme tyypilliset tilanteet ennakkoon, jonka pohjalta luodaan asiakkaan tarpeisiin räätälöity valmennus. Mielenrauhan koulutukset ovat runsaasti elävän elämän esimerkkejä sisältäviä tilaisuuksia, joista haastavasta aihepiiristä huolimatta osallistujat poistuvat...

Lue lisää kouluttajasta Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,4

Perustuu 409 arviointiin
Kirjoita arviointi
3/5
Osallistuja
18 marras 2023

Sujuva esiintyjä, ehkä hieman liian monta omaa esimerkkiä käytiin läpi. Voisi olla hieman kohdennetumpi yleisön työpaikkaan.

5/5
Osallistuja
18 marras 2023

Olit mielettömän hyvä ja inspiroiva luennoitsija. Useat esimerkit olivat hyvät ja toivat aiheen vielä enemmän "maantasalle". Ehkä hieman joko pidemmät tauot tai lyhyenpiä taukoj...

Näytä lisätiedot
4/5
Osallistuja
16 marras 2023

Koulutus sisälsi paljon tuttuja asioita, joita oli hyvä palautella mieleen. Ehkä jäin kuitenkin odottamaan joitakin uusia oivalluksia ja tuoreita näkökulmia. Case-esimerkkejä ol...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu