Reaktor Education

Tarjoamme jokaiselle koulutuksen tulevaisuuden työelämään

MinnaLearn demokratisoi oppimista ja levittää tietoa laajasti. Tiivistämällä monimutkaisista aiheista helposti lähestyttäviä ja helppokäyttöisiä verkkokursseja autamme miljoonia ihmisiä oppimaan nopeammin ja tehokkaammin.

Loimme Elements of AI:n, maailmanlaajuisen koulutusilmiön, jolla on yli 800 000 opiskelijaa 150 maasta.

Autamme työntekijöitä oppimaan ja sopeutumaan tulevaisuuden työelämään. Tekoälystä digitalisaatioon ja tulevaisuuden ilmiöihin. Keskitymme koviin ja pehmeisiin taitoihin, joita tarvitaan sopeutumaan uusiin työ- ja ajattelutapoihin yrityksissä.

Jokainen organisaatio tarvitsee näitä taitoja menestyäkseen tulevaisuudessa.

Haluatko lisätietoa MinnaLearnin koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa MinnaLearn koulutustarjonnasta alla olevasta koulutuslistauksesta. Täyttämällä yhteydenottolomakkeen saat lisätietoa koulutuksista. MinnaLearn vastaa mielellään kysymyksiisi.

We provide the most accessible education for the future of work

MinnaLearn democratizes learning and disseminates knowledge far and wide. By distilling complex subjects into approachable and accessible online courses, we help millions of people learn faster and more efficiently.

We created Elements of AI, a global education sensation with over 800 000 students from 150 countries.

We help employees to learn and adapt to the future of work. From artificial intelligence, to digitalization, to future-proof mindsets. Our focus is on the hard and soft skills needed to adapt to new ways of working and thinking in companies.

Every organization needs these skills to succeed in the future.

Do you want to know more about Reaktor Education's training offerings?

You can find more information about MinnaLearn's training offerings in the training list below. Fill out the contact request form for more information about trainings. MinnaLearn will be happy to answer your questions.

Projektinhallinta Kesto Hinta Paikka Alkaa
Ketteryyden ydin Alkaen 690 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (9)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta MinnaLearn? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

MinnaLearn

Yliopistonkatu 4

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan MinnaLearn täytä seuraavat tiedot: