Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Mixtum

Mixtum on raikas ja luova digitoimisto ja IT-koulutuskeskus. Koulutamme, konsultoimme ja järjestämme Suomen parhaat IT-aiheiset lähi- ja etäkurssit yli 20 vuoden kokemuksella!

Velhon kurssit ja koulutukset

Mixtumin järjestämät kaikille avoimet velhon lähikurssit ja etäkurssit ovat suosittuja ja laadukkaita pienryhmäkoulutuksia. Ne sopivat hyvin yritysten henkilökunnalle ja graafisen alan tai IT-alan ammattilaisille mutta myös yksityishenkilöille sekä täysin aloittelijoille. Koulutusaiheita ovat esimerkiksi kuvankäsittely ja kuvittaminen, taittotyöt, videoeditointi, animointi, tehostetuotanto, ohjelmointi jne.

Velhon kursseilla saat ladattua laadukkaan harjoitusaineiston suoraan omalle koneelle. Lisäksi saat velhon käsikirjan kustakin opetettavasta aiheesta käyttöösi sekä vielä kurssitodistuksen koulutuksen päätyttyä. Mikä tärkeintä, velhon kursseilla saat alan uusinta tietoa Suomen parhaiden kouluttajien jakamana!

Mixtum velhon kurssit

Edullisesti, vaivattomasti ja turvallisesti!

Etäkurssit ovat moderni, vaivaton, edullinen ja turvallinen tapa osallistua kurssille, sillä sinun ei tarvitse matkustaa koulutuspaikalle. Voit osallistua verkon kautta pidettävään velhon koulutukseen mistä tahansa paikasta, kunhan sinulla on nettiyhteys käytössäsi. Säästät rahaa matka- ja majoituskustannuksissa ja saat huippukoulutuksen ja huippukouluttajan suoraan omalle työpisteelle tai kotiisi.

Livenä tapahtuva etäkoulutus pienryhmässä

Etäkoulutus on nimenomaan livenä järjestetty tapahtuma ja siksi erilainen, kuin etukäteen luodut videotallenteet: kouluttaja voi tarvittaessa muuttaa opetustahtia tai etukäteen suunniteltua kurssisisältöä kurssilaisten toiveiden mukaan. Live-koulutuksessa kurssilaiset voivat myös esittää kysymyksiä kouluttajalle, joten kyseessä on aina interaktiivinen koulutustilaisuus. Lisäksi pienryhmässä kouluttautuminen on tehokasta ja Mixtumin järjestämien velhon kurssien palaute on ollut aina erinomaista!

"Mielestäni etäkoulutus oli opetusmuotona todella hyvä. Pidin siitä, että opetus järjestettiin live-muotoisena esim. itseopiskeltavien tallenteiden sijaan. Näin opetus pysyi vuorovaikutteisena, ja itseopiskelun kiusaukset eli hidas tahti ja verkkoselaimen viettelykset pysyivät poissa. Opetustilanne oli sopivan rento laadukkuudesta tinkimättä. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen!"

Oma privaattikoulutus tai konsultointi räätälöitynä

Mixtumin velhon kursseja ja kurssisisältöjä voidaan hyödyntää myös räätälöityjen koulutusten pohjana. Asiakkaalle räätälöity yrityskoulutus, yksityiskoulutus tai konsultointi voidaan järjestää joko paikan päällä Mixtumin toimitiloissa, asiakkaan omissa toimitiloissa ympäri Suomen sekä nykyaikaisesti ja edullisesti etänä verkon välityksellä. Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisesta konsultoinnista tai yrityskoulutuksesta, ota yhteyttä niin sovitaan koulutuksen aihe, sisältö, ajankohta ja kesto yhdessä.

Haluatko lisätietoa Mixtumin koulutuksista?

Lisätietoja Mixtumin koulutuksista löydät alla olevasta koulutuslistauksesta. Saat myös lisätietoja suoraan koulutuksen järjestäjältä tekemällä yhteydenottopyynnön.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Design / Muotoilu
Adobe-ohjelmat Kesto Hinta Paikka Alkaa
Adobe After Effects -velhon peruskurssi (2 pv) 2 päivää Alkaen 545 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Adobe Animate -velhon peruskurssi (2 pv) 2 päivää Alkaen 545 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (4)
Adobe Illustrator -velhon peruskurssi (2 pv) 2 päivää Alkaen 490 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Adobe InDesign -velhon peruskurssi (2 pv) 2 päivää Alkaen 490 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Adobe Lightroom Classic -velhon peruskurssi (1 pv) 1 päivä Alkaen 350 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Adobe Photoshop -velhon peruskurssi (2 pv) 2 päivää Alkaen 490 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi (2 pv) 2 päivää Alkaen 490 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Web-suunnittelu
Web-tekniikat koodauskurssi (HTML, CSS) (2 pv) 2 päivää Alkaen 0 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)
Wordpress
WordPress-velhon jatkokurssi (2 pv) 2 päivää Alkaen 0 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (2)
WordPress-velhon peruskurssi (2 pv) 2 päivää Alkaen 0 EUR + alv 24 % Useita (2) Useita (3)

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Mixtum? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Mixtum

Helsinki


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Mixtum täytä seuraavat tiedot: