Koulutus
5,0 (2 Arvioinnit)

Adobe After Effects -velhon peruskurssi (2 pv)

Mixtum, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
2 päivää
Hinta
649 EUR + alv 24 % (yht. 804,76 EUR)
Seuraava toteutus
13 kesäkuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
2 päivää
Hinta
649 EUR + alv 24 % (yht. 804,76 EUR)
Seuraava toteutus
13 kesäkuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 649 EUR + alv 24 % / osallistuja

Adobe After Effects -velhon peruskurssi (2 pv)

After Effects -kurssi

Adobe After Effects on erittäin laaja ja monipuolinen sovellus, jonka avulla suunnittelet ja toteutat liikegrafiikkaa, animaatiota ja videoidetehosteita, joita voi hyödyntää vaikkapa yrityksen mainos- ja markkinointivideoissa, kun normaali videoeditointi ei enää riitä. After Effectsin avulla syntyvät myös animoidut some-mainokset sekä muut vaikuttavat aineistot. After Effects integroituu hyvin Adoben muiden sovellusten kanssa, kuten esimerkiksi Premiere Pro, Photoshop ja Illustrator.

Adobe After Effects -koulutus sopii erityisesti videoiden tehostetuotannosta ja animaatiosta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille, jotka haluavat hyödyntää liikegrafiikkaa osana omia videoita. After Effects -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien aineistojen suunnittelusta ja toteutukseen ja julkaisuun. Opit luomaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia ja animaatiota, säätämään värejä, luomaan vaikuttavia tehosteita ja lopuksi viemään valmiit videot esimerkiksi Adobe Premiere Pro -sovellukseen osaksi laajempaa videoprojektia tai suoraan verkkosivuille tai sosiaalisen median palveluihin. Lisäksi opit After Effects -ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat.

  • Kurssin tavoitteena on perehdyttää Adobe After Effects -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle ja omien aineistojen toteuttamiseen.
  • Kurssilla keskitytään erityisesti animointiin ja liikegrafiikkaan, mutta suunnitellaan ja luodaan myös videotehosteita.
  • Kurssin jälkeen kurssilaiset hallitsevat After Effects -sovelluksen käytön ja osaavat hyödyntää sitä omissa videoprojekteissa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

13 kesäkuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

10 lokakuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kysy tarjous henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta privaattikoulutuksesta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi
  • suomi

Kohderyhmä

Mixtumin After Effects -koulutus soveltuu kaikille videotehosteista ja animaatiosta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta Adobe After Effects -sovelluksesta. Koska kyseessä on kuitenkin erittäin laaja sovellus, Adoben muiden sovellusten aikaisemmasta kokemuksesta on hyötyä (esim. Photoshop tai Premiere Pro). Koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa After Effectsin käyttöä.

Tutkinto / todistus

Saat kurssin päättymisen jälkeen kurssitodistuksen. Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti.

Koulutuspaikka

Etäkoulutukset järjestetään Zoom-ohjelmalla verkon välityksellä. Räätälöidyt privaattikoulutukset ja konsultoinnit voidaan järjestää asiakkaan omissa toimitiloissa, Mixtumin toimitiloissa tai etänä verkon välityksellä.

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on vetänyt Adobe After Effects -aiheisia koulutuksia ympäri Suomen jo noin 20 vuoden ajan. Pasi on samalla sekä After Effects -sovelluksen ammattilainen, videoprojektien parissa ammatikseen työskentelevä tekijä että myös animaation mestari ja tuottaa vaikuttavia aineistoja sekä Mixtumin käyttöön että muille asiakkaille.

Koska Pasi työskentelee alalla ja After Effects -sovelluksen parissa, Pasi pystyy jakamaan kurssilaisille kaikki ammatissaan hankkimansa arvokkaat käytännön vinkit ja tiedot!

Adobe After Effects -koulutuspalautteita

"After Effects -koulutus oli erittäin onnistunut ja jokaisen euron arvoinen. Kouluttajana toimineen Pasi Kainulaisen laaja-alainen työelämäosaaminen näkyi kurssin sisällössä, mikä antaa erittäin hyvän pohjan hyödyntää opittuja asioita omassa työssäni, toisin kuin ns. perinteisten koulutustahojen koulutukset, jotka kokemusteni mukaan eivät niinkään pohjaa tämän hetkiseen työelämään. Lisäksi Pasi on erittäin selkeä ja innostava kouluttaja. Koulutus järjestettiin etänä zoom-yhteyden kautta pienelle ryhmälle. Järjestely oli toimiva, sillä näin pystyi tekemään harjoitukset omalla työkoneella ja samalla räätälöimään ohjelmiston toiminnot niin, että ne säilyvät käytössä jatkossakin. Samalla harjoitukset säilyvät omalla koneella ja niihin pystyy palaamaan myöhemminkin. Pieni osallistujamäärä mahdollisti hyvän keskusteluyhteyden kouluttajan kanssa. Lisäksi varsinaiset kurssipäivät jatkuivat yli sovitun aikataulun täydentävällä keskustelulla." –Teppo Tammi, Kulttuuriosuuskunta Komeetta.

"After Effects -koulutuksen tahti oli sopiva ja opettaja osasi hommansa erittäin hyvin. Esimerkit olivat havainnollisia ja tukivat hyvin opetusta. Arvosana 10/10." –Jukka-Pekka Paukkunen, T-Drill Oy

"Parasta Adobe After Effects -etäkoulutuksessa oli se, että opin ohjelman toimintaperiaatteen. Tämä ei ole ollut itsestään selvyys kaikkien kouluttajien kohdalla muita ohjelmia opiskellessa. Huomasi että kouluttajalla (Pasi Kainulainen)
oli vahva osaaminen ja intohimo asiaansa, mikä oli tosi hyvä juttu!" –Nina Tuomela, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, XAMK

"Loistava After Effects -koulutus, tuli kaupan päälle oppia myös Illustrator ja InDesign käyttöön. Laaja alue käytiin lyhyessä ajassa tehokkaasti ja hyvien esimerkkien avulla mieleenpainuvasti läpi. Mukaan saatu Velhon käsikirja auttaa jatkossa, mainio teos, ja mukaan saadut harjoitusmatskut auttavat myös! Pieni ryhmä oli hyvä ja oppimisen
kannalta loistava. Uskoisin että kaikki saivat kohdistettua tietoa." –Minna Talvilahti , T-Drill Oy

"Adobe After Effects -peruskoulutus oli aivan huipputasoa! Ainoastaan jatkokurssille syntyi kiinnostusta täydellisen peruskurssin jälkeen. Pasi Kainulainen on varmasti Suomen paras opettaja (nm. kokemusta on)!"

"Kiitos kouluttajalle (Pasi Kainulainen). Adobe After Effects -kurssin sisältö oli hyvin suunniteltu ja kouluttaja oli selkeä ja asiantunteva. Koulutusaineisto oli kattava ja monipuolinen. Tätä voi suositella ohjelmiston perusteista kiinnostuneille!" –Marita Jylhä, Koulutuskuntayhtymä OSAO

"Kaikenkaikkiaan todella hyvä After Effects -koulutus! Tosi tiivis paketti kahteen päivään, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin itsenäisesti. Suuri plussa koulutusmateriaalista, erityisesti käsikirjasta. Kiitos!" –Essi Rantanen, Telegraafi Oy

Kustannukset

Vaikka tavoitteena on järjestää Suomen parhaat koulutukset, tarjoamme samalla alan halvimman hinnat. Kaksipäiväisen tehokkaan pienryhmäkoulutuksen hinta on tällä hetkellä tarjouksessa 649 € + alv (24 %) (norm. 950 € + alv).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Adobe After Effects -velhon peruskurssi (2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Mixtum
Helsinki

Velhon kurssit ja koulutukset

Mixtum on raikas ja luova digitoimisto ja IT-koulutuskeskus. Koulutamme, konsultoimme ja järjestämme Suomen parhaat IT-aiheiset lähi- ja etäkurssit yli 20 vuoden kokemuksella! Mixtumin järjestämät kaikille avoimet velhon lähikurssit ja etäkurssit ovat suosittuja ja laadukkaita pienryhmäkoulutuksia. Ne sopivat hyvin yritysten henkilökunnalle...

Lue lisää kouluttajasta Mixtum ja katso koulutustarjonta täältä

Arvioinnit

Keskiarvo: 5

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
5/5
Koulutukseen osallistunut
11 huhti 2024
Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Adobe After Effects -koulutus oli aivan huipputasoa. Ainoastaan jatkokurssille syntyi kiinnostusta täydellisen peruskurssin jälkeen. Pasi Kainulainen on varmasti Suomen paras op...

Näytä lisätiedot
5/5
Koulutukseen osallistunut
11 huhti 2024
Adobe After Effects -velhon peruskurssi

Aivan SUPER, kiitos! Opetus oli todella taitavaa osaamista, selkeää, loogista ja otettiin hienosti huomioon kurssilaisten taso opetettavan ohjelman suhteen. Yhteydet ja järjest...

Näytä lisätiedot
Sponsoroitu