Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Adobe Animate -velhon peruskurssi (2 pv)

Mixtum
Yhteenveto
2 päivää
545 EUR + alv 24 % (yht. 675,80 EUR)
suomi
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Kysy tarjous henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta privaattikoulutuksesta

Verkossa
545 EUR
29.8.2022

Verkossa
545 EUR
27.10.2022

Verkossa
545 EUR
15.12.2022
Adobe Animate -kurssi

Adobe Animate -velhon peruskurssi (2 pv)

Adobe Animate on monipuolinen ja hauska animointisovellus, jonka avulla suunnittelet ja toteutat liki mitä tahansa animaatiota ja muuta liikegrafiikkaa. Animaatioita voi hyödyntää vaikkapa yrityksen mainos- ja markkinointivideoissa sosiaalisessa mediassa tai verkkosivuilla. Animaten avulla on myös mahdollista rakentaa hahmoanimaatioita tai vaikka kokonaisia animoituja tarinoita. Animaatiot on mahdollista julkaista esimerkiksi sekä responsiivisessa HTML5-muodossa että videona.

Adobe Animate -koulutus sopii kaikille animaatiosta ja animoinnista kiinnostuneille henkilöille. Animate -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien aineistojen suunnittelusta ja toteutukseen ja julkaisuun. Opit luomaan monipuolisesti omaa grafiikkaa suoraan Animaten omilla vektoripiirtotyökaluilla sekä animoimaan niitä haluamallasi tavalla. Luonnollisesti opit myös julkaisemaan valmiit animaatiot videona tai modernissa HTML5-muodossa, jolloin animaatio on katsottavissa suoraan selaimessa pöytätietokoneella tai älypuhelimella. Kurssin jälkeen osaat hyödyntää Animate -sovellusta kaikenlaisessa animoinnissa.

  • Kurssin tavoitteena on perehdyttää Adobe Animate -ohjelman ominaisuuksiin ja antaa perusvalmiudet ohjelman käytölle.
  • Kurssilla suunnitellaan ja toteutetaan omaa vektorigrafiikkaa ohjelman omien piirtotyökalujen avulla.
  • Kurssilla toteutetaan monenlaisia animaatioita eri animointitekniikoita hyödyntäen.
  • Kurssilla kerrotaan yleisesti HTML5- ja JavaScript-julkaisusta ja erosta esimerkiksi perinteiseen videoon verrattuna.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Adobe Animate -velhon peruskurssi (2 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Mixtumin Animate -koulutus soveltuu kaikille vektorigrafiikasta ja animoinnista kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa animointikokemusta tai aiempaa kokemusta Adobe Animate -ohjelmasta. Koulutus sopii kuitenkin myös esimerkiksi Adobe Flash -sovellukseen aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat päivittää animoinnin modernimpaan muotoon ja samalla tehostaa ja nopeuttaa omaa tekemistä.

Tutkinto / todistus

Saat kurssin päättymisen jälkeen kurssitodistuksen. Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti.

Koulutuspaikka

Etäkoulutukset järjestetään Zoom-ohjelmalla verkon välityksellä. Räätälöidyt privaattikoulutukset ja konsultoinnit voidaan järjestää asiakkaan omissa toimitiloissa, Mixtumin toimitiloissa tai etänä verkon välityksellä.

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on vetänyt Adobe Animate ja Adobe Flash -aiheisia animointikoulutuksia ympäri Suomen jo yli 25 vuoden ajan. Pasi on animaation mestari ja suunnittelee ja toteuttaa animaatioita sekä Mixtumin käyttöön että myös muille asiakkaille.

Koska Pasi työskentelee alalla ja animaation parissa, Pasi pystyy jakamaan kurssilaisille kaikki ammatissaan hankkimansa arvokkaat käytännön vinkit ja tiedot!

Adobe Animate -koulutuspalautteita

"Olen ehtinyt tavata aika monta kouluttajaa ja sinä olet ollut ehdottomasti paras. Rauhallinen, selkeä tapasi kouluttaa on erinomainen. Lämpimät kiitokset!" -Helena Paulasto, viestintäkonsultti, toimitusjohtaja

"Kurssilla käsiteltiin juuri oikeita asioita oikeassa järjestyksessä ja käytännönläheisesti kokeillen ja harjoitellen. Ihan luxusta ; ). Suosittelen ja mielelläni osallistuisin Mixtumin kursseille jatkossakin. Kurssipaikan sijainti oli loistava – metrolla melkein suoraan etuovelle ja hyvästä ohjeistuksesta vielä plussaa. Näin ei paikkakuntalainen arvosti kovasti! Nyt ei muutakun treenaamaan käsikirja kainalossa!" -Tuire Laine, Mainostoimisto Hurraa Oy

"Adobe Animate -kurssi oli todella onnistunut! Opin paljon uutta, jota tulen hyödyntämään omissa työtehtävissä jatkossa. Ohjelmaa oli helppo lähestyä, koska kurssilla opetetut kohdat käytiin todella selkeästi läpi. Pasi Kainulainen oli kouluttajana kannustava ja hänellä on intohimoinen asenne ohjelmaan ja opetukseen. Kurssilla oli rento ja hauska ilmapiiri. Kurssilla otettiin hyvin huomioon kaikkien toiveet ja käytiin niihin liittyviä asioita läpi." -Varpu Kangas

"Parasta Adobe Animate -kurssilla oli kouluttajan aito innostus opetettavaan aiheeseen! Kahden päivän aikana ehti oppia yllättävän paljon, mutta samalla syttyi palava tarve opetella kaikkea lisää." -Roosa Tähkiö

"Paljon asiaa ja tietoa lyhyessä ajassa. Pasi Kainulainen on erittäin pätevä kouluttaja! Kannattaa osallistua Velhon kursseille!" -Inkeri Sormunen, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu

Kustannukset

Vaikka tavoitteena on järjestää Suomen parhaat koulutukset, tarjoamme samalla alan halvimman hinnat. Kaksipäiväisen tehokkaan pienryhmäkoulutuksen hinta on tällä hetkellä tarjouksessa 545 € + alv (24 %) (norm. 950 € + alv).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Adobe Animate -velhon peruskurssi (2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mixtum

Velhon kurssit ja koulutukset

Mixtum on raikas ja luova digitoimisto ja IT-koulutuskeskus. Koulutamme, konsultoimme ja järjestämme Suomen parhaat IT-aiheiset lähi- ja etäkurssit yli 20 vuoden kokemuksella! Mixtumin järjestämät kaikille avoimet velhon lähikurssit ja etäkurssit ovat suosittuja ja laadukkaita pienryhmäkoulutuksia. Ne sopivat hyvin yritysten henkilökunnalle...


Lue lisää kouluttajasta Mixtum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mixtum

Helsinki


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Päivitä kriisiviestintätaitosi!

ProCom tarjoaa korkeatasoista viestinnän alan koulutusta. Tutustu koulutuksiin! Syksyn uusi ajankohtainen koulutusohjelma syventyy kriisiviestintään.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Adobe Animate -velhon peruskurssi (2 pv) täytä seuraavat tiedot: