Adobe Lightroom Classic -velhon peruskurssi (1 pv)

Mixtum, Verkossa (+1 sijaintia)
Kesto
1 päivä
Hinta
359 EUR + alv 24 % (yht. 445,16 EUR)
Seuraava toteutus
20 toukokuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
Kesto
1 päivä
Hinta
359 EUR + alv 24 % (yht. 445,16 EUR)
Seuraava toteutus
20 toukokuuta, 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Etätoteutus, Tilauskoulutus
Koulutuskieli
suomi
alkaen 359 EUR + alv 24 % / osallistuja

Adobe Lightroom Classic -velhon peruskurssi (1 pv)

Adobe Lightroom Classic -kurssi

Adobe Lightroom Classic on erityisesti valokuvaajia varten kehitetty monipuolinen sovellus, jossa voidaan sekä pitää yllä omaa digikuva-arkistoa että samalla muokata ja käsitellä digikuvia. Oman kuva-arkiston avulla voit jakaa kuvia albumeittein sekä suodattaa kuvia esimerkiksi arvostelun tai muun metatiedon perusteella. Kuvan käsittelyn puolella taas voit tehdä kaikki peruskäytössä tarvittavat muokkaukset, kuten värien säätämisen, rajaamisen ja kuvien parantamisen.

Tehokkaan yksipäiväisen kurssin aikana opit ohjelman molemmat puolet - opit tuomaan ohjelmaan omat kuvat sekä järjestelemään ja lajittelemaan ne niin, että löydät kuvat nopeasti ja helposti myös myöhemmässä vaiheesssa. Lisäksi opit muokkaamaan omia kuvia niin, ne ovat mahdollisimman edustavia ja julkaisukelpoisia. Lisäksi tiedät, kuinka voit jakaa kuvia sekä viedä kuvat tarvittaessa muihin sovelluksiin, kuten vaikkapa Adobe Photoshop -sovellukseen.

  • Kurssilla tutustutaan Adobe Lightroom Classic -työpöytäsovelluksen käyttöön, ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin.
  • Kurssilla luodaan oma kuvakatalogi ja annetaan vinkkejä ja neuvoja kurssilaisten omien kuvien säilytykseen ja organisointiin liittyen.
  • Kurssin aikana muokataan ja retusoidaan kuvia sekä esimerkiksi korjataan kuvan värejä.
  • Kurssilla keskitytään lähinnä Lightroomin Library– ja Develop -moduulien käyttöön, mutta ajan salliessa ja kurssilaisten mielenkiinnon mukaisestivoidaan lyhyesti demota myös ohjelman muita ominaisuuksia.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

20 toukokuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

2 syyskuuta, 2024

  • Etätoteutus
  • Verkossa
  • suomi

Kysy tarjous henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta privaattikoulutuksesta

  • Tilauskoulutus
  • Suomi
  • suomi

Kohderyhmä

Mixtumin Lightroom Classic -koulutus soveltuu kaikille digikuvien käsittelystä ja oman digikuva-arkiston ylläpitämisestä kiinnostuneille henkilöille. Koulutus soveltuu hyvin henkilöille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta Adobe Lightroom -ohjelmasta tai digikuvien muokkaamisesta.

Tutkinto / todistus

Saat kurssin päättymisen jälkeen kurssitodistuksen. Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti.

Koulutuspaikka

Etäkoulutukset järjestetään Zoom-ohjelmalla verkon välityksellä. Räätälöidyt privaattikoulutukset ja konsultoinnit voidaan järjestää asiakkaan omissa toimitiloissa, Mixtumin toimitiloissa tai etänä verkon välityksellä.

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on vetänyt sekä Lightroom- että Photoshop-aiheisia kuvankäsittelykoulutuksia ympäri Suomen jo noin 25 vuoden ajan. Pasi on kuvankäsittelyn ja digikuvien ammattilainen ja kirjoittanut omia kuvankäsittelykirjoja, joita myydään esimerkiksi kirjakaupoissa sekä Mixtumin kotisivujen kautta.

"Pasi is a professional trainer of Photoshop and digital photographing. He has a deep and detailed knowledge of his subject and works well with the students in the classroom." -Petri Silmälä, Coordinator at Helsinki Metropolia Applied Science University

Kustannukset

Vaikka tavoitteena on järjestää Suomen parhaat koulutukset, tarjoamme samalla alan halvimman hinnat. Yksipäiväisen tehokkaan pienryhmäkoulutuksen hinta on tällä hetkellä tarjouksessa 350 € + alv (24 %).

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Adobe Lightroom Classic -velhon peruskurssi (1 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Mixtum
Helsinki

Velhon kurssit ja koulutukset

Mixtum on raikas ja luova digitoimisto ja IT-koulutuskeskus. Koulutamme, konsultoimme ja järjestämme Suomen parhaat IT-aiheiset lähi- ja etäkurssit yli 20 vuoden kokemuksella! Mixtumin järjestämät kaikille avoimet velhon lähikurssit ja etäkurssit ovat suosittuja ja laadukkaita pienryhmäkoulutuksia. Ne sopivat hyvin yritysten henkilökunnalle...

Lue lisää kouluttajasta Mixtum ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu