Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi (2 pv)

Mixtum
Yhteenveto
2 päivää
490 EUR + alv 24 % (yht. 607,60 EUR)
suomi
Haku päättyy: 7.10.2022
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Kysy tarjous henkilökohtaisesta tai yrityskohtaisesta privaattikoulutuksesta

Verkossa
490 EUR
6.10.2022

Verkossa
490 EUR
8.12.2022
Adobe Premiere Pro -kurssi

Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi (2 pv)

Adobe Premiere Pro on ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu alan johtava videoeditointiohjelma, mutta sitä voivat käyttää myös harrastelijat, sillä ohjelma on pohjimmiltaan helppokäyttöinen. Premiere Pro mahdollistaa kaikenlaisten videoprojektien toteutuksen alusta loppuun: editoinnin, värikorjailun, äänen käsittelyn, tekstittämisen, tehosteiden luomisen ja julkaisun. Kannattaa ottaa videoiden käyttö haltuun omassa organisaatiossa, sillä videon käyttö ja niiden merkitys kasvaa koko ajan esimerkiksi mainonnassa ja markkinoinnissa.

Adobe Premiere Pro -koulutus sopii videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat hyödyntää videoita omassa työssään. Premiere Pro -koulutuksessa käydään läpi kaikki olennainen omien videoiden suunnittelusta toteutukseen ja julkaisuun. Opit perustamaan omia videoprojekteja, tekemään monipuolisesti editointia, tekemään hienosäätöjä, tekstittämään ja viemään valmiit videot esimerkiksi verkkosivuille sekä sosiaalisen median palveluihin. Opit samalla Premiere Pro -ohjelman tehokkaan käytön ja hyvät työtavat sekä saat ison kasan erinomaisia vinkkejä ohjelman tehokkaaseen käyttöön!

  • Kurssin ravoitteena on perehdyttää kurssilaiset Adobe Premiere Pro -sovelluksen ominaisuuksiin ja antaa valmiudet ohjelman käytölle ja omien videoprojektien toteuttamiseen.
  • Kurssilla perehdytään erityisesti videoiden editointiin, leikkaamiseen ja trimmaamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan kuvan ohella myös äänen muokkaamiseen, korjaamiseen ja parantamiseen.
  • Kurssilla tutustutaan myös video- ja äänitehosteiden luomiseen, värikorjailuun sekä videoiden tekstittämiseen.
  • Kurssilla opetellaan luonnollisesti myös videoiden julkaisu ja vieminen esimerkiksi verkkosivuille, YouTubeen ja muihin sosiaalisen median palveluihin.
  • Kurssilla kerrotaan myös kuvauslaitteista ja muista apuvälineistä, joista voi olla hyötyä omissa videotöissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi (2 pv), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Mixtumin Premiere Pro -koulutus soveltuu kaikille videoiden editoinnista ja osin myös videokuvauksesta kiinnostuneille ammattilaisille ja innokkaille harrastajille. Koulutus soveltuu hyvin aloittelijoille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta videotuotannoista tai Adobe Premiere Pro -sovelluksesta, mutta samalla koulutus sopii myös ohjelmaan jo aiemmin tutustuneille henkilöille, jotka haluavat erityisesti päivittää omaa osaamistaan sekä tehostaa ja nopeuttaa videoiden editointia.

Tutkinto / todistus

Saat kurssin päättymisen jälkeen kurssitodistuksen. Etäkoulutuksissa todistus lähetetään sähköisesti.

Koulutuspaikka

Etäkoulutukset järjestetään Zoom-ohjelmalla verkon välityksellä. Räätälöidyt privaattikoulutukset ja konsultoinnit voidaan järjestää asiakkaan omissa toimitiloissa, Mixtumin toimitiloissa tai etänä verkon välityksellä.

Kouluttaja

Pasi Kainulainen on vetänyt Adobe Premiere Pro -aiheisia videokoulutuksia ympäri Suomen jo noin 20 vuoden ajan. Lisäksi Pasi on videon ammattilainen, joka kuvaa ja editoi videoaineistoja sekä oman yrityksen käyttöön että muille asiakkaille.

Koska Pasi työskentelee alalla ja sekä videon kuvaamisen että editoinnin parissa, Pasi pystyy jakamaan kurssilaisille kaikki ammatissaan hankkimansa arvokkaat käytännön vinkit ja tiedot!

Adobe Premiere Pro -koulutuspalautteita

"Odotukset Adobe Premiere Pro -koulutuksen suhteen olivat suuret, mutta kurssi onnistui silti jopa ylittämään ne. Olen käyttänyt Adobe Premiere Pro -ohjelmaa itseopitusti yli kymmenen vuoden ajan ja pidin itseäni jo kokeneena käyttäjänä. Premieren peruskurssilla opin kuitenkin paljon uutta ja tärkeää tietoa ohjelmasta. Viisi minuuttia kurssin alkamisen jälkeen opin jo ensimmäisen asian, joka hyödyntää minua jatkossa suuresti. Premiere-velhon peruskurssin etäkoulutus oli täysin oikea valinta minulle, vaikka minulla olikin jo aiempaa kokemusta pitkältä ajalta." -Ossi Arvela, Heinolan kaupunki

"Adobe Premiere Pro -koulutuksessa huomioitiin hyvin osallistujien erilaiset taustat ja tasot. Mielestäni etäkoulutus oli opetusmuotona todella hyvä. Pidin siitä, että opetus järjestettiin live-muotoisena esim. itseopiskeltavien tallenteiden sijaan. Näin opetus pysyi vuorovaikutteisena ja itseopiskelun kiusaukset eli hidas tahti ja  verkkoselaimen viettelykset pysyivät poissa. Opetustilanne oli sopivan rento laadukkuudesta tinkimättä. Olen todella tyytyväinen kokonaisuuteen! Vaikka korona-aika jossain kohden helpottaisi, olisi mukavaa jos mahdollisuus  etäkoulutukseen pysyisi valikoimissa. Koen saaneeni kurssilta vastinetta rahalleni ja oppimisen laadun olleen todella hyvää, joten voin kuvitella osallistuvani etäkurssille myöhemminkin."

"Sain hyvin yksilöllistä ja omista tarpeistani kumpuavaa koulutusta. Kaikki meni kaikin puolin mainiosti ja olen koulutukseen erittäin tyytyväinen. Sain paljon uutta evästystä editointiin mutta myös videokuvaamiseen. Tulen mielelläni uudelleen johonkin toiseen koulutukseenne ja suosittelen vahvasti Mixtumia muillekin!" -Verna Vaherjoki, Aluehallintovirasto

"Selkeä Adobe Premiere Pro -etäkoulutuksen kokonaisuus, jossa sovellusta käytiin kattavasti läpi perustoimintojen ja editointitarpeiden suhteen. Kouluttaja (Pasi Kainulainen) on rauhallinen ja asiansa osaava. Käytän Mixtumia myös
jatkossa jos tarvetta tulee!" -Carita Lehmusmetsä, NRC Group

"Adobe Premiere Pro -koulutuksesta sai kattavan pohjan ja tekniset vinkit editoimiseen. Pasi jaksoi kouluttajana kärsivällisesti opastaa ohjelman käytössä. Kouluttaja myös pyrki ottamaan huomioon osallistujien erilaiset tarpeet.
Etätoteutus toimi hyvin ja kahdessa päivässä ehti kertyä paljon tietoa ohjelman käyttöön ja sai käytännönläheistä opastusta." -Mona Jaari, Tehy

"Tykkäsin kovasti! Koulutus eteni mielestäni sopivaan tahtiin ja tärkeimmät asiat käytiin riittävän laajasti. Sain varmuutta lähteä yksin kokeilemaan editoimista." -Veera Nurmela, LähiTapiola Oy

"Oma lähtötaso oli 0 eli ei mitään kokemusta Adobe Premiere Pro -ohjelmasta. Kouluttaja oli selkeä ja hyvä! Ohjelman peruskäyttöä esiteltiin kattavasti. Etäkurssin jälkeen kykenin tekemään oman ensimmäisen videon alusta loppuun. Voi olla, että ”nälkä kasvaa syödessä” eli videokuvaus lisääntyy tästä lähtien. Ohjelmaa voin käyttää esim. oman yrityksen mainontamateriaalin tekemisessä." -Anne Niemistö, Mainosvaltti Niemistö Oy

"Kurssi oli erinomainen johdatus Premiere Pron maailmaan. Kyseisen ohjelman erittäin syvällisesti osaava, rauhallinen ja kärsivällinen kouluttaja Pasi Kainulainen teki oppimisesta helppoa ja hauskaa. Olin käyttänyt ohjelmaa jonkun verran ennen kurssia, joten minulla oli runsaasti kysymyksiä, ja sain niihin kaikkiin vastauksen. Ja vaikka kokemukseni vastaavista ohjelmista on varsin rajallinen enkä ole erityisen tekninen ihminen, pysyin koko ajan kärryillä ja koin oppivani todella paljon. Lämmin kiitos todella hyvästä ja inspiroivasta kurssista!" -Taija Reijonen, GE Healthcare

Kustannukset

Vaikka tavoitteena on järjestää Suomen parhaat koulutukset, tarjoamme samalla alan halvimman hinnat. Kaksipäiväisen tehokkaan pienryhmäkoulutuksen hinta on tällä hetkellä tarjouksessa 490 € + alv (24 %) (norm. 890 € + alv).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi (2 pv)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Mixtum

Velhon kurssit ja koulutukset

Mixtum on raikas ja luova digitoimisto ja IT-koulutuskeskus. Koulutamme, konsultoimme ja järjestämme Suomen parhaat IT-aiheiset lähi- ja etäkurssit yli 20 vuoden kokemuksella! Mixtumin järjestämät kaikille avoimet velhon lähikurssit ja etäkurssit ovat suosittuja ja laadukkaita pienryhmäkoulutuksia. Ne sopivat hyvin yritysten henkilökunnalle...


Lue lisää kouluttajasta Mixtum ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Mixtum

Helsinki


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Adobe Premiere Pro -velhon peruskurssi (2 pv) täytä seuraavat tiedot: