Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili
Markkinoinnista vastaavat asiantuntijat projektisuunnittelussa

MMA - etujärjestö kaikille, joita yhdistää palo myyntiin ja markkinointiin

MMA eli myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset on etujärjestö, joka koostuu nimensä mukaisesti myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisista. MMA on järjestö kaikille, joita yhdistää palo myyntiin ja markkinointiin.

Myynnin, markkinoinnin ja oston ammattilaisina MMA toimii tiennäyttäjänä uusille tuotteille ja palveluille, yhdistävänä tekijänä asiakkaan ja yrityksen välillä sekä tuntee asiakkaan ajassa elävät tarpeet. Ammattijärjestöön kuuluu 20 000 jäsentä ja sekä heidän että MMA:n ja kumppanien voimin MMA tuo myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten äänen kuuluvaksi yhteiskunnassa. 

Alojen yhteiskunnallinen ääni

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten järjestötoiminta perustettiin yhteiskunnalliseen tarpeeseen yli 125 vuotta sitten. Tarve MMA:n olemassaololle on edelleen vähintäänkin yhtä ajankohtainen kuin järjestön perustamishetkellä. MMA tekeekin edelleen aktiivisesti yhteiskunnallista viestintää ja tarjoaa luotettavaa tietoa päätöksenteon tueksi. Vuosittaisilla tutkimuksilla ja oppilaitosyhteistyöllä MMA nostaa esiin alojensa työelämän haasteita ja ratkaisuja niihin. Aktiivisella luotettavaan tietoon perustavalla viestinnällä MMA vaikuttaa alojensa arvostuksen parantamiseen yhteiskunnassa.

Yksi MMA:n keskeisistä tavoista vaikuttaa on kuuluminen keskusjärjestö Akavaan. Keskusjärjestössä ja muissa yhteisöissä MMA on myynnin, markkinoinnin ja oston alojen tekijöiden puolestapuhuja. MMA:lla edustetaan heidän alojensa piiriin lukeutuvia ammattilaisia ja yrittäjiä läpi Suomen. 

Edunvalvontaa yksilöllisesti – nyt ja tulevaisuudessa

Etujärjestönä MMA tarjoaa jäsenilleen ja asiakkailleen muun muassa neuvontaa, lakipalveluita, ja koulutuksia.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset tekevät edunvalvontaa yksilöllisesti. MMA antaa jäsenilleen yksilöllistä tukea ja turvaa kaikkiin työelämän vaiheisiin sekä muutostilanteisiin.

Menestyvän tuloksentekijän on parasta neuvotella palkastaan ja yksilöllisistä työehdoistaan itse. Tällöin MMA auttaa jäseniään neuvotteluissa ja sopimusasioissa. MMA:lla nähdään, että yksilöllinen apu pulmatilanteissa, neuvottelut ja sopiminen ovat nykyaikainen tapa hoitaa työelämän vaikeitakin asioita.

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten kokoama kattava koulutustarjonta

MMA:n koulutustarjonnan keskiössä on myynti ja markkinointi, mutta niiden lisäksi ammattijärjestö tarjoaa koulutuksia myös IT- ja viestinnän alalta.

Myynnin ja markkinoinnin ammatilaisten tarjoamia koulutuksia on kehuttu heidän yhdeksi parhaista eduistaan. Ammattijärjestön jäsenetuna saat kuluttoman pääsyn vuosittain jopa satoihin rahanarvoisiin koulutuksiin.

Esimerkkejä MMA:n koulutusteemoista:

 • Data-analytiikan perusteet (Google Analytics)
 • Ajankäytön hallintaa (MS Outlook & OneNote)
 • B2B-myynnin menestymisen avaimia
 • Excelin tehokas käyttö
 • Myyjän henkinen hyvinvointi
 • Huippumyyjä
 • Viestintätaidot
 • Projektinhallinta
 • Yrityksen saavutettavuus
 • Strateginen vaikuttajamarkkinointi
 • Office 365 käyttö
 • Myynnin ja markkinoinnin yhteistyö
 • Pilvipalveluiden käyttö ja hyöty (Power BI)

Haluatko tietää lisää koulutusorganisaatiosta Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset?

Lisätietoja Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten koulutuksista löydät alla olevasta koulutuslistauksesta.  Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen, niin MMA:n tiimi ottaa sinuun yhteyttä.

Näytä kaikki koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA

Asemamiehenkatu 2
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.

Ota yhteyttä

Saadaksesi yhteyden kouluttajaan Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA täytä seuraavat tiedot: