Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Laatujärjestelmäkonsultointi

N Consult Oy
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
Sopimuksen mukaan
   
Useita paikkakuntia
Räätälöity / Asiakaskohtainen koulutus

Laatujärjestelmäkonsultointi

Laatujärjestelmäkonsultointi / N Consult Oy

Laatujärjestelmä jatkuvan parantamisen selkärankana

Laatujärjestelmä on erinomainen johtamisen työkalu. Toimintojen kuvaaminen ja dokumentointi, toimivan palautejärjestelmän rakentaminen ja strategisten tavoitteiden muuttaminen konkreettisiksi, seurattaviksi toimenpiteiksi luo vankan pohjan yrityksen jatkuvalle parantamiselle. Toimivan järjestelmän edellytyksenä on johdon aito halu sitoutua toimintojen jatkuvaan, asiakaslähtöiseen kehittämiseen. 

ISO 9001 -standardin mukainen laatujärjestelmä

N Consult Oy:lta saat apua toimintoja ja johtamista tukevan ISO 9001 -standardin mukaisen laatujärjestelmän laatimisessa. Yrityksenne laadunhallintaa ja järjestelmän ylläpitoa N Consult Oy voi edistää myös vuokrattuna laatupäällikkönä, joka varmistaa yrityksen johdon ja työntekijöiden kanssa yhteistyössä, että järjestelmä ylläpidetään palvelemaan juuri Teidän yrityksenne toimintaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Laatujärjestelmäkonsultointi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Laatujärjestelmäkonsultointi? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

N Consult Oy

N Consult Oy

N Consult Oy on muutoshallinnan, yritysjärjestelyjen, työturvallisuuden ja toimintajärjestelmien käyttöönoton asiantuntija. Palveluvalikoimaan kuuluu yrityskohtainen johdon konsultointi ja koulutus seuraavista aiheista: Työturvallisuus ja työturvallisuuskortti Laatujärjestelmät Yrityksen kehittäminen ja muutosprojektit Autokal ERP-järjestelmä Vaarojen arviointi ja riskikartoitus N Consult Oy:lta saat apua yrityksesi työturvallisuusasioihin sekä...


Lue lisää kouluttajasta N Consult Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

N Consult Oy

MTV-talo Ilmalankatu 2C
00240 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.nconsult.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Laatujärjestelmäkonsultointi täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Onko toiminta työyhteisössäsi sujuvaa? Tarkastele sitä uusin silmin.

Lean Six Sigma Green Belt ja Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus haastavat sinut katsomaan organisaatiosi toimintaa uusin silmin ja kehittymään laadun ammatti-laiseksi.