Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähköturvallisuustutkinto ST2, kirjallinen koe

Novida – ammattiopisto
Yhteenveto
3 tuntia
184,68 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa toteutusta
   
Lähiopetus
Loimaa
Tutkinto
Sähköturvallisuustutkinto ST2, kirjallinen koe / Novida – ammattiopisto

Sähköturvallisuustutkinto ST2, kirjallinen koe

Sähköturvallisuustutkinto 2 on Turvatekniikan keskuksen (TUKES) määrittelemä kirjallinen koe, joka kestää 3 tuntia. Sen hyväksytysti suorittaneet saavat Sähköpätevyys 2:n hakuun vaadittavan tutkintotodistuksen.

Sähköturvallisuustutkinnolla tutkinnon suorittanut osoittaa, että hän tuntee sähkötöiden turvallisuuteen liittyvät säännökset, määräykset ja ohjeet.

Tutkinnoissa edellytetään tutkintovaatimusten ja yleisen sähkötekniikan osaamista. Tutkinto on kaksiosainen. Hyväksytty suoritus edellyttää, että saat molemmista osista erikseen noin kaksi kolmasosaa maksimipistemäärästä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähköturvallisuustutkinto ST2, kirjallinen koe, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Sähköturvallisuustutkinto 2

Kustannukset

229 € (sis. alv 24 %)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähköturvallisuustutkinto ST2, kirjallinen koe? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto

Novida aikuiskoulutus – Osaamista ajassa

Novida järjestää aikuisille tarkoitettua perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja koulutuksia ja kehittämispalveluja. Novidan koulutustarjonta koostuu: ammatillisista perustutkinnoista ammattitutkinnoista erikoisammattitutkinnoista osatutkinnoista muusta ammatillisesta lisä- ja täydennyskoulutuksesta (mm. lupa- ja korttikoulutukset) Novida myös räätälöi yrityksille niiden tarpeita vastaavia,...


Lue lisää kouluttajasta Novida – ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto

Hämeentie 238
32200 Loimaa

 Näytä puhelinnumero
www.novida.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Paloturvallisuus kuntoon

KIP Service huolehtii yrityksenne sammuttimista sekä henkilökuntanne koulutuksista – ammattitaidolla!  Tutustu mm. tulityökortti-, työturvallisuuskortti- ja alkusammutuskoulutuksiin.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähköturvallisuustutkinto ST2, kirjallinen koe täytä seuraavat tiedot: