Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS-6002

Novida – ammattiopisto
Yhteenveto
1 päivä
Kysy seuraavaa toteutusta
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus

Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS-6002

Suorita Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS-6002 koulutus. Koulutuksessa perehdytääm alan yleisimpiin vaaroihin sekä sähkötyön tekemiseen liittyviin ohjeisiin ja määräyksiin. Sähkötyöturvallisuuskortti vaaditaan jokaiselta sähköalalla työskentelevältä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS-6002, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Tutkinto / todistus

Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS-6002

Kustannukset

130 € (sis. 24 % alv). Koulutuksen hintaan sisältyy sähkötyöturvakortti, koulutusmateriaali, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS-6002? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto

Novida aikuiskoulutus – Osaamista ajassa

Novida järjestää aikuisille tarkoitettua perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja koulutuksia ja kehittämispalveluja. Novidan koulutustarjonta koostuu: ammatillisista perustutkinnoista ammattitutkinnoista erikoisammattitutkinnoista osatutkinnoista muusta ammatillisesta lisä- ja täydennyskoulutuksesta (mm. lupa- ja korttikoulutukset) Novida myös räätälöi yrityksille niiden tarpeita vastaavia,...


Lue lisää kouluttajasta Novida – ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto

Hämeentie 238
32200 Loimaa

 Näytä puhelinnumero
www.novida.fi

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Sähkötyöturvallisuuskoulutus SFS-6002 täytä seuraavat tiedot: