Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Tekniikan erikoisammattitutkinto

Novida – ammattiopisto ja lukio
Yhteenveto
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
   
Turku
Työelämän tutkinnot

Tekniikan erikoisammattitutkinto

Tekniikan erikoisammattitutkinto / Novida ammattiopisto

Kehitä esimiesvalmiuksia – tekniikan erikoisammattitutkinto

Koulutuksen ohjelmaan sisältyy yhdeksän inspiroivaa lähipäivää ja ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Ohjelman aikana suunnitellaan, toteutetaan ja raportoidaan kehittämisprojekti.

Ohjelma toteutetaan Turussa yhteistyössä Educo Oy:n kanssa Auriga Business Centerissä.

Opintojen sisältö

Ohjelma sisältää 9 lähivalmennuspäivää ja se sisältää myös 360° esimiesarvion, DISC Minä esimiehenä -analyysin ja johtamiskäyttäytymisanalyysin LBAII®. Sen aikana hyödynnetään Educo eLearning / Ken Blanchard Learning Portal  -oppimisympäristöä.

Tutkinto muodostuu kahdesta tutkinnon osasta: yhdestä pakollisesta (työnjohtaminen) ja yhdestä valinnaisesta tutkinnon osasta:

  • prosessijohtaminen,
  • henkilöstöjohtaminen,
  • asiakaspalvelun johtaminen tai
  • ammatinharjoittajana toimiminen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tekniikan erikoisammattitutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Ohjelma on rakennettu erityisesti työnjohto- ja lähiesimies- sekä projektipäällikön tehtävissä toimiville tai näihin tehtäviin valmennettaville.

Hakeminen

Hakeudu mukaan kouluttajan www-sivuilla. Listalta löydät koulutuksen nimellä tekniikan erikoisammattitutkinto Educo TEAT-ohjelma.

Pääsyvaatimuksena on työnjohto- ja lähiesimiestehtävissä toimiminen tai näihin tehtäviin valmentautuminen. Tutkinnon suorittaminen edellyttää osaamisen näyttämistä käytännön työtehtävissä.

Kustannukset

Ohjelman hinta on 950 €. Sen voi suorittaa myös oppisopimuksella, jolloin hinta saattaa olla alhaisempi. Kysy lisää omasta oppisopimustoimistostasi.

Ota yhteyttä kouluttajaan

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tekniikan erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida ammattiopisto

Novida aikuiskoulutus – Osaamista ajassa

Novida järjestää aikuisille tarkoitettua perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja koulutuksia ja kehittämispalveluja. Novidan koulutustarjonta koostuu: ammatillisista perustutkinnoista ammattitutkinnoista erikoisammattitutkinnoista osatutkinnoista muusta ammatillisesta lisä- ja täydennyskoulutuksesta (mm. lupa- ja korttikoulutukset) Novida aikuiskoulutuksen toimipisteet sijaitsevat Loimaalla ja Uudessakaupungissa....


Lue lisää kouluttajasta Novida – ammattiopisto ja lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot : Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida – ammattiopisto ja lukio

Viikaistenkatu 1
23500 Uusikaupunki

 Näytä puhelinnumero
www.novida.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Tekniikan erikoisammattitutkinto täytä seuraavat tiedot: