Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työturvallisuuskurssit: työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuus

Novida – ammattiopisto ja lukio
Yhteenveto
1 päivä
104,84 EUR + alv 24 %
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Loimaa, Uusikaupunki
Lupa- ja korttikoulutukset

Työturvallisuuskurssit: työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuus

Työturvallisuus

Työturvallisuuskoulutukset Novidalta

Novida tarjoaa laadukasta opetusta työturvallisuuden alueelta. Saatavilla on korttikoulutukset niin työturvallisuudesta (Uusikaupunki ja Loimaa) kuin sähkötyöturvallisuudesta (Loimaa). Koulutuspäivistä saa merkinnän Trafin ammattipätevyysrekisteriin.

Työturvallisuuskorttikoulutus

Työturvallisuuskorttikoulutuksen käyneellä on valmiudet tunnistaa ja hallita erilaisia uhka-ja vaaratekijät työpaikoilla. Koulutus perehdyttää myös eri toimijoiden turvallisuusvastuuisiin ja -velvoitteeisiin. Koulutukset pidetään Novidan Uudenkaupungin toimipisteessä.

Sähkötyöturvallisuuskoulutus

Koulutuksessa käydään läpi sähkötyöturvallisuutta koskevat keskeiset säädökset, sähkötyöturvallisuusstandardin SFS 6002, sähkön vaarat sekä oikeat käyttötoimenpiteet, työskentelytavat ja kunnossapitokäytännöt. Koulutukset pidetään Novidan Loimaan toimipisteessä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskurssit: työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Sähkötyöturvallisuusoulutus on suunnattu sähköalan töitä tekeville ammattilaisille, kuten asentajille ja työnjohdolle. Koulutus soveltuu myös sähköalaa opiskeleville henkilöille sekä sähkösuunnittelijoille.

Kustannukset

Koulutusten hinta on 130 € (sis. 24 % alv) per henkilö. Rekisteröintimaksu 17 € laskutetaan erikseen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työturvallisuuskurssit: työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

Novida – ammattiopisto ja lukio

Novida ammattiopisto

Novida aikuiskoulutus – Osaamista ajassa

Novida järjestää aikuisille tarkoitettua perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta sekä yrityksille ja yhteisöille suunnattuja koulutuksia ja kehittämispalveluja. Novidan koulutustarjonta koostuu: ammatillisista perustutkinnoista ammattitutkinnoista erikoisammattitutkinnoista osatutkinnoista muusta ammatillisesta lisä- ja täydennyskoulutuksesta (mm. lupa- ja korttikoulutukset) Novida aikuiskoulutuksen toimipisteet sijaitsevat Loimaalla ja Uudessakaupungissa....


Lue lisää kouluttajasta Novida – ammattiopisto ja lukio ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Novida – ammattiopisto ja lukio

Viikaistenkatu 1
23500 Uusikaupunki

 Näytä puhelinnumero
www.novida.fi


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työturvallisuuskurssit: työturvallisuuskortti ja sähkötyöturvallisuus täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Turvallisuuskoulutukset Selektalta!

Selektalta löydät turvallisuuskoulutuksia eri tarpeisiin: valikoimassa mm. Tieturva 1 -korttikoulutusTieturva 2 -korttikoulutus, Tulityökorttikoulutus sekä Työturvallisuuskorttikoulutus.