Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Hybridityön psykologia

NurtureWorks
Yhteenveto
3 tuntia
249 EUR + alv 24 %
Kysy lisätietoja
suomi
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
Hybridityön psykologia

Hybridityön psykologia

Hybridityön psykologiasta vastaukset etyöapatiaan ja koronakoomaan.

Raskaaksi koetut etäpalaverit, työstä irtaantumisen vaikeus, työryhmästä irtaantumisen tunne, motivaatio-ongelmat sekä työn palkitsevuuden väheneminen ovat ilmiöitä, joita työntekijät tällä hetkellä kohtaavat. Nämä haasteet, kuten myös uni- ja keskittymiskyvyn vaikeuksien, väsymyksen sekä yleisen turtuneisuuden väitetään kuuluvan etätyöapatiaan ja koronakoomaan. Psykologiasta löytyy vastaukset, mitä näiden tuntemusten taustalla on. Tämä koulutus selittää ja lisää mahdollisuuksia vaikuttaa kyseisiin haasteisiin teorioiden ja harjoituksen avulla.

Tämä koulutus on suunnattu yksilöille ja organisaatioille, jotka haluavat huomioida työntekijöidensä  hybridityön psykologiset riskit ja lisätä keinoja niiden hallintaan. Mahdolliset ongelmakohdat, joihin koulutus tarjoaa vastauksia muun muassa:

 • Työn ja vapaan sekoittumiseen sekä jatkuvaan tavoitettavuuteen
 • Kommunikaation ja yhteistyön ongelmiin
 • Yksin työn tekemisen riskeihin
 • Ulkopuolisuuden tunteeseen työryhmässä
 • Etäpalavereiden raskauteen
 • Heikentyneeseen motivaatioon

Kurssin sisältö

 • Kurssin kesto on 3 tuntia, sisältäen tauon.
 • Työkirjan täytettäväksi koulutuksen aikana jatkotoimenpiteitä silmällä pitäen.

Ohjelma:

 1. Orientaatio
 2. Motivaation kohennus
 3. Työstä irtautumisen keinot
 4. Yksinäisyyden tunne
 5. Yhteistyö  ja  kommunikaatio etätyössä

Mikäli organisaatio haluaa panostaa aiheeseen enemmän, NurtureWorksin kautta järjestyy fasilitoidut työpajat, joissa aiheiden ja niistä esiin nousseiden kysymysten avulla organisaatiot voivat luoda uusia käytäntöjä tehokkaasti heti osaksi omia toimintatapoja. Käsillä oleva muutos on hyvä mahdollisuus pitää kiinni asioista, jotka työssä ovat säilyttämisen arvoisia ja lähteä muuttamaan aiemmin hankausta aiheuttaneita kehityskohteita työpajojen avulla!

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu yksilöille ja organisaatioille, jotka haluavat huomioida työntekijöidensä  hybridityön psykologiset riskit ja lisätä keinoja niiden hallintaan.

Aikataulu

Kurssin kesto on 3 tuntia, sisältäen tauon.

Yleiset koulutuspäivät suomeksi:

 • Torstai 23.9.2021 - TÄYNNÄ
 • Torstai 21.10.2021 - TÄYNNÄ
 • Torstai 18.11.2021
 • Torstai 16.12.2021

Englanninkieliset päivämäärät eivät ole vielä varmistuneet.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Timo Vatanen.

Monipuolisesti psykologiaa lukenut Timo Vatanen on itse pitkään haaveillut diginomadiudesta ja koronan myötä käytännöt ovat vihdoin sillä tasolla, että tämä haave onnistuu. Koulutuksen pitäjä on todennäköisesti koulutushetkellä mökillä.

Rauhallisen Timon vahvuudet kouluttajana ovat valtaisa teoreettinen kiinnostus yhdistettynä käytännönläheisyyteen. Hän on myös huomattavan ärsyyntynyt koulutuksista, jotka eivät hyvästä sisällöstä huolimatta sulaudu osaksi uutta työarkea. Tätä Timo puolestaan yrittää välttää omien koulutustensa kohdalla.

Kustannukset

349€ (+ alv 24%) / henkilö.

Mikäli tarkoitus on kouluttaa organisaatiostanne yli 10 henkilöä tai lisätä koulutukseen työpaja, ole yhteydessä kouluttajaan ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hybridityön psykologia? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

NurtureWorks

NurtureWorks on ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin asiantuntija

NurtureWorks muuttaa organisaatiosi aivoystävälliseksi työpaikaksi. NurtureWorks tarjoaa organisaatioiden ja tiimien hyvinvointia tukevien rakenteiden tutkintaa ja kehitystä sekä yksilön palautumiseen keskittyviä työhyvinvointipalveluita NurtureWorksin metodi työhyvinvoinnista perustuu tiedollajohtamiseen ja holistisuuteen, sillä työhyvinvointiin pystytään vaikuttamaan sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Kunkin organisaation ja yksilön...


Lue lisää kouluttajasta NurtureWorks ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

NurtureWorks

Landbontie 11
00890 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.nurtureworks.io

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hybridityön psykologia täytä seuraavat tiedot: