Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

NuWo Coach - mentaalivalmennus

NurtureWorks
Yhteenveto
1 tunti
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sopimuksen mukaan

Verkossa
Sopimuksen mukaan
Hyvinvoiva hymyilevä tyttö

NuWo Coach - mentaalivalmennus

NuWo Coach -mentaalivalmennus (mental training) auttaa selkeyttämään ajatuksia ja tavoitteisiin pääsyä sekä optimoimaan mielen- ja ajankäyttöä. Hyvinvointimme lisääntyy oppiessamme tuntemaan itseään syvällisemmin ja lisäämällä hallinnantunnetta elämäämme ja kehoomme. NuWo Coachin valmennus mahdollistaa pysyvän muutoksen kohti laadukkaampaa elämää kokonaisvaltaisesti.

Valmennuksen sisältö

Palveluihin kuuluu alkukartoituksena tehtävä hyvinvointimittaus, työnantajan kanssa sovittu määrä tapaamisia vuoden sisään oman mentaalivalmentajan kanssa sekä mahdollisuus mitata omaa palautumisen ja stressin tasapainoa vaikka loputtomasti. Valmennus räätälöidään yksilöllisesti.

Datan ja koulutetun valmentajan avulla opit taitoja, joiden avulla tunnistat resurssit ja kipupisteet ja opit mielenhallinnan arvokkaan taidon. Mentaalivalmentaja auttaa, kun uusia asioita halutaan tuoda osaksi arkea ja/tai luoda uutta pysyvää muutosta eli käyttäytymisen automaatiota.

Ensimmäisen tapaamisen aikana kartoitetaan aina henkilön nykytilanne. Uusien toimintatapojen käyttöönotto edellyttää pitkäjänteistä ja systemaattista sisäisten prosessien harjoittamista. Suurin osa työstä tapahtuu valmennuskertojemme välissä omassa arjessa, esim. tehtävien ja äänitteiden avulla, joten henkilöllä itsellään on merkittävä rooli pysyvän muutoksen saavuttamisessa.

Huom. Yhden valmennuskerran kesto on 50 min/hlö. Suositeltava valmennustapaamisien määrä on vähintään kolme tapaamiskertaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta NuWo Coach - mentaalivalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kaikille, jotka haluavat voida paremmin omassa työssään ja arjessaan sekä optimoida aivojensa toimintaa.

Koulutuspaikka

Valmennus valitsemallasi tavalla verkossa tai kasvotusten organisaatiosi toimitiloissa.

Kustannukset

  • Yhden valmennuskerran hinta (50 min) on 150€ + alv
  • FirstBeatin hinta ensimmäiseltä vuodelta 259€ ja jatkossa 144€ / vuosi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta NuWo Coach - mentaalivalmennus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

NurtureWorks

NurtureWorks on ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin asiantuntija

NurtureWorks muuttaa organisaatiosi aivoystävälliseksi työpaikaksi. NurtureWorks tarjoaa organisaatioiden ja tiimien hyvinvointia tukevien rakenteiden tutkintaa ja kehitystä sekä yksilön palautumiseen keskittyviä työhyvinvointipalveluita NurtureWorksin metodi työhyvinvoinnista perustuu tiedollajohtamiseen ja holistisuuteen, sillä työhyvinvointiin pystytään vaikuttamaan sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Kunkin organisaation ja yksilön...


Lue lisää kouluttajasta NurtureWorks ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

NurtureWorks

Landbontie 11
00890 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.nurtureworks.io

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opettajan digityökalut haltuun!

Oulun yliopiston koulutuksessa tutustut digityökaluihin ja malleihin, jotka mahdollistavat oppilaslähtöisen ja aktivoivan työskentelyn sekä lähi- että etäopetuksessa.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta NuWo Coach - mentaalivalmennus täytä seuraavat tiedot: