Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

NuWo Insight

NurtureWorks
Yhteenveto
Sopimuksen mukaan
   
Tilauskoulutus
Verkossa
Koulutus
NuWo Insight / NurtureWorks

NuWo Insight

NuWo Insight on tutkimus, joka tarjoaa mahdollisuuden tiedollajohtamiseen työhyvinvointiasioissa. Kvantitatiivisin (kysely ja muu data) sekä kvalitatiivisin (haastattelut) menetelmin suoritettujen NuWon Insight-palveluiden avulla organisaatiot saavat tiedon kehittämiskohteistaan, jotta työhyvinvointiin suunnatut rahat kohdistuvat maksimaalisen tehokkaasti. Jokaiselle hyvinvointikyselyyn vastaavalle Insight toimii mahdollisuutena tulla kuulluksi ja siten vaikutusvälineenä.

Tulokset julkistetaan webinaarissa, jossa myös lisätään tietoutta aiheeseen. Tämän lisäksi kukin yksikkö saa oman merkittävimmän kehityskohteensa, joita kehitetään fasilitoiduissa workshopeissa. Workshopit  kuuluvat myös hintaan.

NuWo Insightia voi hyödyntää esimerkiksi: 

 • Mitä organisaatiotason muutoksia kannattaa tehdä, jotta työhyvinvointiin liittyvien ongelmien muodostuminen estetään yleisellä tasolla.
 • Mikä on lähijohtajien ja tiimien tilanne ja kuinka niitä voi parantaa.
 • Mitkä ovat organisaation, tiimien ja yksilöiden vahvuusalueet, joita vahvistaa lisää.
 • Esiintuomaan pienet ärsyttävät asiat, jotka itse asiassa vaikuttavat työhyvinvointiin huomattavan paljon.
 • Yksilötason tietoa riskiryhmäläisistä, joille voidaan kohdistaa suurempi avun määrä.
 • Saada dataa tiimien ryhmädynamiikan tehostamisen mahdollistamiseksi.
 • Kuinka tehokkaasti valitut interventiot ovat aikaansaaneet muutosta.
 • Miten tukea työhyvinvointia jatkossa.

NUWO INSIGHT

asiakaspolku

Lisätietoa Insightista

Olennaista on tajuta, että Insight on itsessäänkin jo interventio: se toimii äänenä ja vaikutusvälineenä kyselyyn vastanneille työntekijöille. Tämän vuoksi palveluun kuuluu automaattisesti myös fasilitoidut työpajat, sillä pelkkä tutkimuksen tekeminen ilman toimia syö motivaatiota sen lisäämisen sijaan. Toisin sanoen, kysely kuinka työntekijöillä menee, on myös lupaus panostaa tarvittaviin toimiin. Mikäli tätä intoa ei ole, ei organisaation aktiiviseen kehittämiseen kannata edes lähteä.

Insightin peruspaketissa analysoidaan seuraavat indikaattorit:

 • Työn mielekkyys
 • Uupumus
 • Tehokkuus
 • Johtaminen
 • Kuormitus
 • Palautuminen
 • Resurssit
 • Lisäksi Insight on helposti muokattavissa, mikäli organisaatiolla on omia toiveita indikaattoreiden suhteen.

Insightiin sisältyy kysely sekä alussa että projektin lopussa. Alkuvaiheen kyselyn tulokset muutetaan korrelaatioiksi, jotka puolestaan toimivat suunnannäyttäjänä haastatteluille a loppuvaiheessa kyselytulokset kertovat tapahtuneet muutokset. Näin Insight toimii tehokkaimmin mahdollisten ongelmien juurisyiden esiintuojana ja interventioiden tehon osoittajana. Toki kyselyä ja haastatteluja käytetään datana suositellessamme Teille sopivimmat interventiot. Järkevää olisi käyttää seurantatutkimusta samalla uuden kehityskierroksen aloituksena, tällainen iteratiivinen menettelytapapitää hyvinvointiteemat aina ajan tasalla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta NuWo Insight, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kustannukset

Hinta riippuu yrityksen koosta ja workshoppien määrästä, joten kysy tarjous!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta NuWo Insight? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

NurtureWorks

NurtureWorks on ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin asiantuntija

NurtureWorks muuttaa organisaatiosi aivoystävälliseksi työpaikaksi. NurtureWorks tarjoaa organisaatioiden ja tiimien hyvinvointia tukevien rakenteiden tutkintaa ja kehitystä sekä yksilön palautumiseen keskittyviä työhyvinvointipalveluita NurtureWorksin metodi työhyvinvoinnista perustuu tiedollajohtamiseen ja holistisuuteen, sillä työhyvinvointiin pystytään vaikuttamaan sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Kunkin organisaation ja yksilön...


Lue lisää kouluttajasta NurtureWorks ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

NurtureWorks

Landbontie 11
00890 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.nurtureworks.io

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta NuWo Insight täytä seuraavat tiedot: