Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Työnohjaus uupumisriskissä oleville esihenkilöille

NurtureWorks
Yhteenveto
Koulutus
Useita paikkakuntia, Verkossa
Alkavat koulutukset
Suomi
Sovittavissa tammikuusta 2022 alkaen

Verkossa
Sovittavissa tammikuusta 2022 alkaen
Nainen kävelee rantaviivalla auringonlaskun aikaan ja hallitsee stressiään

Työnohjaus uupumisriskissä oleville esihenkilöille

Työnohjausprosessin ytimessä on ihmisen kasvaminen ja kehittyminen työntekijänä. Tavoitteena on, että työntekijä löytää oman paikkansa organisaatiossa sekä kokee olevansa arvostettu työntekijä. NurtureWorksin työnohjausprosessin ytimessä on löytää työn kuormitustekijät ja palauttaa työn miellekkyys.

NuWo-työnohjaus vie työnohjauksen ajatusta kokonaisvaltaiseen ja syvälliseen suuntaan laajentaen perinteisen työnohjauksen käsitettä. Etätyö on nostanut vahvasti esiin työn ja sosiaalisen elämän rajapinnoilla olemisen. NuWo-työnohjauksessa tarkastellaan työn ja siviilielämän yhteensovittamista, jossa keskeisenä osana on etätyöskenteleminen.

NuWo-työnohjauksen tausta

Kuormittuneisuuden merkit ovat näkyvissä sekä mielen että kehon tasolla. Mielen tasolla uupumisen merkkejä ovat väsymys, ärtyneisyys, aloitekyvyttömyys ja työn merkityksellisyyden katoaminen. Uupumista ennakoivat myös autonomisen hermoston tuomat viestit siitä, että keho alkaa olla hälytystilassa. NuWo-työnohjausprosessi perustuu työnohjauksen teorioihin, autonomisen hermoston fysiologiaan ja reichilaiseen kehoterapiaan. Lisäksi työnohjauksen sisältöä ohjaa myös uusimmat työhyvinvointitutkimukset, joiden pohjalta tapaamiset ovat löyhästi strukturoituja.

Toteutustapa

NuWo työnohjaus voidaan toteuttaa pienryhmissä, jolloin tapaamisissa voidaan hyödyntää myös muiden ryhmäläisten vertaiskokemuksia. Yksilötyönohjauksessa sisällöt rakennetaan joustavasti yksittäisen  ohjattavan tarpeiden mukaan.

Työnohjausprosessin jälkeen ohjattavilla on mahdollista jatkaa hyvinvointinsa lisäämistä ohjatuissa NuWo-palautumisryhmissä. 

NuWo-työnohjausprosessi

  • Koostuu kahdeksasta tapaamisesta.
  • Prosessin alussa ja lopussa tehdään hyvinvointimittaukset, jolloin voidaan arvioida prosessin vaikuttavuutta.
  • Tapaamisten yhteydessä opetellaan myös konkreettisia, keholliseen työskentelyyn pohjautuvia keinoja stressitilanteiden hallintaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Työnohjaus uupumisriskissä oleville esihenkilöille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Työntekijöille, jotka kokevat olevansa uupumisvaarassa eivätkä enää saa samanlaisia innostuneisuuden kokemuksia tekemästään työstä.

Aikataulu

Sekä pienryhmät että yksilötyönohjaukset käynnistyvät sovitusti tammikuussa 2022.

Koulutuspaikka

Työnohjaukset voidaan toteuttaa joko verkossa tai livetapaamisissa.

Kouluttaja

Helena Hakuni, TtM, työnohjaaja (STOry)

Kustannukset

Tiedustele tarjousta!

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Työnohjaus uupumisriskissä oleville esihenkilöille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

NurtureWorks

NurtureWorks on ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin asiantuntija

NurtureWorks muuttaa organisaatiosi aivoystävälliseksi työpaikaksi. NurtureWorks tarjoaa organisaatioiden ja tiimien hyvinvointia tukevien rakenteiden tutkintaa ja kehitystä sekä yksilön palautumiseen keskittyviä työhyvinvointipalveluita NurtureWorksin metodi työhyvinvoinnista perustuu tiedollajohtamiseen ja holistisuuteen, sillä työhyvinvointiin pystytään vaikuttamaan sekä yksilö- että organisaatiotasolla. Kunkin organisaation ja yksilön...


Lue lisää kouluttajasta NurtureWorks ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

NurtureWorks

Landbontie 11
00890 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.nurtureworks.io

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Työnohjaus uupumisriskissä oleville esihenkilöille täytä seuraavat tiedot: