LSA & TSA (Learning & Training Style Analysis™) -sertifiointikoulutus 10 op (verkossa)

Kesto
4 kuukautta
Hinta
2 495 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
9 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
Kesto
4 kuukautta
Hinta
2 495 EUR (arvonlisäverotonta)
Seuraava toteutus
9 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.9.2024
Toteutustapa
Etätoteutus
alkaen 2 495 EUR (arvonlisäverotonta) / osallistuja

LSA & TSA (Learning & Training Style Analysis™) -sertifiointikoulutus 10 op (verkossa)

LSA & TSA (Learning & Training Style Analysis™)

Koulutus rakentuu seuraavien menetelmien ympärille:

Oppimistyylianalyysi (LSA) nostaa esiin esimerkiksi nopeat oppijat ja työrauhan rikkojat. Oppimistyylianalyysin avulla pystyt vaikuttamaan ja tukemaan asianmukaisesti kutakin yksilöä heidän tarpeiden mukaisesti. Koulutuksen aikana teet viisi oppimistyylianalyysiä valitsemillesi henkilöille ja harjoittelet analysointia. Oppimistyylianalyysejä on yhdeksän erilaista eri ikäisille ja osasta on saatavilla myös opettajan ja vanhemman versio.

LSA-ryhmäprofiili helpottaa opettajien ja kouluttajien työtä, sillä ne auttavat vastaamaan oppilaiden ja opiskelijoiden erilaisiin oppimistarpeisiin suuremmassa luokka- tai ryhmäympäristössä. Ryhmäprofiilit mahdollistavat mm. samanlaisten oppimistarpeiden omaavien henkilöiden jakamisen pienryhmiin, vähentäen oppimistyylien yhteensopimattomuutta ja parantaen ryhmän oppimistuloksia. Lisäksi opettajat ja kouluttajat saavat arvokasta tietoa ryhmäläisten yksilöllisistä ajattelutyyleistä sekä piilevistä vahvuuksista, mikä auttaa suunnittelemaan tehokkaampaa opetusta. Ryhmäprofiilit ovat hyödyllisiä erityisesti niille, jotka kohtaavat uusia luokkia tai ryhmiä, sillä ne tarjoavat nopean ja luotettavan tavan ymmärtää oppimistyylien monimuotoisuutta ja suunnitella opetus niiden perusteella.

Opetus- ja valmennustyylianalyysi (TSA) on oiva menetelmä itsearviointiin ja muiden opetus- ja valmennustyylien arviointiin. TSA-analyysistä käy ilmi saavutatko kohderyhmäsi ja mitkä ovat sinun vahvuutesi opettamisessa ja valmentamisessa. Ymmärrät, millä keinoin voit kehittyä ammatillisesti saavuttaen jokaisen opiskelijan tai valmennettavan henkilökohtaiset tarpeet. Koulutuksen aikana teet opetus- ja valmennustyylianalyysit sekä harjoittelet niiden käyttöä omassa työssäsi.

Suoritustapa: verkkokoulutus

Koulutus koostuu ennakkotehtävästä, yhdeksästä verkkovälitteisestä etäkoulutusiltapäivästä, itsenäisestä opiskelusta, vertaisryhmätyöskentelystä ja harjoittelusta. Koulutuksen aikana opiskelija työstää oppimaansa viiden harjoitusasiakkaan kanssa.

Oppimisen tukena opiskelijalla on käytössään kattava verkkoalusta, joka on käytettävissä vielä kolme kuukautta koulutuksen päättymisen jälkeen. Verkkoalustalta voi myös ladata itselleen menetelmien analysointikäsikirjan sekä Master-käsikirjat, jotka jäävät opiskelijan käyttöön koulutuksen jälkeen.

Harjoittelua varten koulutukseen kuuluu:

 • 5 kpl oppimistyylianalyysejä (LSA) eri ikäryhmille
 • 1 kpl opetustyylianalyysi (TSA)
 • 1 kpl valmennustyylianalyysi (TSA)
 • useita ryhmäanalyysejä

Koulutuksen aikana keskitytään neljään työvälineeseen, joiden sertifioiduksi käyttäjäksi opiskelet:

 • LSA oppimistyylianalyysit (6 eri vaihtoehtoa, eri-ikäisille)
 • LSA ryhmäanalyysit (5-100 henkilöä)
 • TSA opetustyylianalyysi
 • TSA valmennustyylianalyysi

Analyysit perustuvat emeritusprofessori Barbara Prashnigin menetelmiin. Niissä on kyse aivojen luontaisesta hallitsevuudesta, oppimisen kannalta merkittävistä aisteista sekä potentiaalista toimia erilaisissa toimintaympäristöissä ja vuorovaikutustilanteissa. Harjoitusten tavoitteena on tunnistaa menetelmien hyödyt ja erot eri ikä- ja kohderyhmille.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

9 syyskuuta, 2024

 • Etätoteutus
 • Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 1.9.2024

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu erityisesti erityisopettajille ja muille henkilöille, jotka työskentelevät oppimisvaikeuksia kokevien lasten ja nuorten parissa. Koulutuksesta hyötyvät myös muut opetus- ja kasvatustyössä toimivat kuten rehtorit, opettajat ja opinto-ohjaajat. Koulutus sopii myös henkilöille, jotka toimivat esimerkiksi työpajaohjaajina tai muissa nuorten palveluissa.

Aikataulu

9.9.2024–9.12.2024

Koulutuksen yleinen, kaikille kiinnostuneille avoin, maksuton ja verkkovälitteinen Infotilaisuus keskiviikkona 19.8.2024 klo 16–17. Kirjaudu mukaan Zoom-välitteiseen tilaisuuteen oheisen linkin kautta – erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

https://us02web.zoom.us/j/86198527159 
Meeting ID: 861 9852 7159

Koulutuspäivät:

 • 9.-10.9.,
 • 30.9.-1.10.,
 • 21.-22.10.,
 • 11.-12.11. ja
 • 9.12.

klo 15-18.

Koulutuspaikka

Opintokokonaisuus toteutetaan kokonaisuudessaan verkko-opintoina!

Kouluttaja

Kouluttajatiimin vastuuhenkilönä toimii menetelmien akkreditoitu asiantuntija
ja Master Coach Anne Penttinen ja kouluttajina sertifioidut LSA & TSA -asiantuntijat.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta LSA & TSA (Learning & Training Style Analysis™) -sertifiointikoulutus 10 op (verkossa)? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

Oppimiskeskus Kainula Facebookissa

Oppimiskeskus Kainula
Linnankatu 6 B, 4 krs.
87100 Kajaani

Oppimiskeskus Kainula – oppimisen arvoisia asioita!

Haluatko päivittää ammattitaitoasi tai suunnitteletko uran vaihtoa? Haluatko tutustua korkeakouluopiskeluun ja sen eri opintomahdollisuuksiin? Oppimiskeskus Kainulan korkeatasoinen opetustarjonta tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa suunnitelmasi! Laaja ja korkeatasoinen asiantuntijaverkosto sekä yhteistyö muiden oppilaitosten kanssa takaa koulutustoiminnan jatkuvuuden ja laadun ympäri vuoden. Oppimiskeskus Kainula...

Lue lisää kouluttajasta Oppimiskeskus Kainula ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu