Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Osaango Oy

Learn the next big thing

API-talous, alustaliiketoimintamalli ja digitaaliset alustat ovat monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen ja yhteisön taustalla. Tekoälystä kohistaan päivittäin mediassa ja Suomesta pitäisi saada alustojen, ekosystemien ja tekoälyn luvattu maa.

Aihepiirit ovat aika uusia, etenkin tietojenkäsittelytieteen ulkopuolella. Maallikolle, aiheeseen vasta tutustuvalle IT-ammattilaiselle ja liiketoimintaan enemmän suuntautuneelle ei ole ollut tarjolla koulutusta, vaikka pula osaamisesta on suuri. Saatavilla olevan tiedon taso on vaihtelevaa ja tutkimuskin vielä vähäistä. Osaangon kursseihin on koottu tieteellinen tieto ja vuosien aikana saatu käytännön kokemus, sekä parhaat menetelmät tiiiviseen ja helppotajuiseen pakettiin.

Mistä API-taloudessa on kyse?

Kokeneelle IT-ammattilaisellekaan ei ole päivän selvää, mistä API-taloudessa on kyse. APIhan on jotain hyvin teknistä ja lähinnä tapa siirtää dataa järjestelmästä toiseen, eikö? APIt ovat tulleet jäädäkseen ja niillä on oikein suunniteltuna mahdollisuus romuttaa nykyisiä liiketoimintamalleja, nopeuttaa digitaalisten palveluiden ja ratkaisuiden kehitystä sekä hyödyntää yrityksen tai organisaation osaamista, dataa ja resursseja laajemmin ja nopeammin kuin aiemmin. APIen täytyy kuitenkin olla sekä teknisesti että liiketoiminnan kannalta hyvin suunniteltuja, jotta lisäarvo toteutuisi.

Marjukka Niinioja, Osaango Oy

Osaango Oy – API-talouden asiantuntija

Osaango Oy tarjoaa myös konsultointia,  asiakaskohtaisia koulutuksia ja puheenvuoroja alustataloudesta, API-taloudesta ja -kehityksestä sekä tekoälystä. Osaangon perustajajäsen Marjukka Niinioja on yksi syksyllä 2018 ilmestyvän API-talous 101 -kirjan kirjoittajista. Hänellä on 10 vuoden kokemus API-taloudesta ja ohjelmistokehityksestä eri yrityksissä ja julkisella sektorilla, sekä vankka ammatillisen aikuiskoulutuksen osaaminen ja pedagoginen pätevyys. Osaangon verkostoon ja tiimiin kuuluu lisäksi useita muita aiheen ammattilaisia.

Näytä kaikki koulutukset

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Osaango Oy? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Osaango Oy

PL 140
00701 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.osaango.com

Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.