Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Osakeyhtiö lamit.fi

Osakeyhtiö lamit.fi – eturivin osaamista rakennusten energia- ja resurssitehokkuudessa

Osakeyhtiö lamit.fi:n tavoitteena on vähentää rakennusten käyttämän energian määrää. Tämä toteutuu jatkuvasti kehittyvien laskenta- ja mittaustyökalujen avulla sekä kouluttamalla ja tiedottamalla rakennusalalla toimivia energiatehokkuudesta kiinnostuneita ja siihen vaikuttavia henkilöitä. 

Kouluttajana Osakeyhtiö lamit.fi tarjoaa energia-alan toimijoille uusinta ja ajankohtaista tietoa energiatehokkuudesta, lainsäädännöstä ja laskentamenetelmistä.

Kohdennettua koulutusta energia-alan osaajille

Yrityksen koulutuksen vahvuus on ajankohtaisuus, käytännönläheisyys ja soveltuvuus omaan työhön. Kouluttajilla on vankka kokemus kouluttamisesta ja heillä on alan työtehtävistä hankittua tietoa ja pätevyyttä. Osakeyhtiö lamit.fi koulutukset ovat sisällöltään selkeitä ja havainnollisia, joita vahva materiaali tukee.

Koulutustapahtumat on suunnattu ennen kaikkea pienissä ja suurissa energiayhtiöissä työskenteleville henkilöille, kuten arkkitehdeille, suunnittelijoille (LVISA), projektipäälliköille, johtajille, yrittäjille, konsulteille, mutta myös muille alan toimijoille. Energiatehokkuus koskee kaikkia.

Osakeyhtiö lamit.fi – kotimaista huippulaatua tuotteina ja palveluina

Osakeyhtiö lamit.fi osallistuu rakennusten suunnittelu-, korjaus- ja rakentamisprosesseihin tuomalla viimeisintä tietoa energiatehokkuudesta, lainsäädännöstä ja laskentamenetelmistä. Tehtävänä on vähentää rakennusten käyttämän energian määrää. Energialaskenta varmistaa rakennusten energiatehokkaiden suunnitelmien toteutumisen.

Yritys on perustettu vuonna 1995 ja lamit-nimi tulee sanoista laskenta ja mittaus. Osakeyhtiö lamit.fi laatii energiatodistuksia ja energiaselvityksiä laskemalla ja mittaamalla rakennusten energiankulutusta ja muita ominaisuuksia. Lisäksi tarjonnassa on muun muassa energiakatselmuksia, aurinko- ja lämpöselvityksiä. Tarkan energialaskennan avulla optimoidaan rakennuksen ja talotekniikan energiankulutus pieneksi ja huomioidaan ilmaisenergioiden käyttö.

Osakeyhtiö lamit.fi johtaviin arvoihin kuuluu palvelujen kehittäminen ilmastonmuutoksen vaatimukset huomioiden. Tämä toteutuu jatkuvasti kehittyvien laskenta- ja mittaustyökalujen avulla sekä kouluttamalla ja tiedottamalla rakennusalan suunnitteluprosesseissa toimivia osaajia.

Lisätietoa Osakeyhtiö lamit.fi koulutuksista

Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottopyyntö ja kysy valmista koulutusta tai pyydä räätälöityä koulutusta.

Näytä kaikki koulutukset

Koulutukset

Rakentaminen / Kiinteistö
Kiinteistöt Kesto Hinta Paikka Alkaa
Taloyhtiön päättäjien lämpöpumpun hankintakoulutus 3 tuntia 395 EUR + alv 24 % Useita paikkakuntia
Tekniikka
Energia
Lähes nollaenergiarakennus ja uusi energiatodistus 1 päivä Useita paikkakuntia Kysy seuraavaa toteutusta

Näytä kaikki

Yhteydenottopyyntö

Haluatko tietää lisää kouluttajasta Osakeyhtiö lamit.fi? Täytä yhteystietosi, niin kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Osakeyhtiö lamit.fi

Ahjokatu 13
40320 Jyväskylä

 Näytä puhelinnumero
www.lamit.fi


Arvioinnit

Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.