Fyysisen voimankäytön perusteet

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
6 tuntia
64,52 EUR + alv 24 % (yht. 80 EUR)
Koulutus
Liminka

Alkavat koulutukset
Liminka
Tilauksesta

Liminka
64,52 EUR
Seuraava ajankohta ei tiedossa
 Fyysisen voimankäytön perusteet / OSAO Edu Oy

Fyysisen voimankäytön perusteet

Työskenteletkö yksityisellä turvallisuusalalla? Fyysisen voimankäytön perusteet -koulutus antaa sinulle perustiedot voimankäytöstä. Tämä koulutus pitää olla suoritettuna, jotta voit osallistua kaasusumuttimen tai teleskooppipatukan käyttäjäkoulutukseen tai järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen. Koulutuksen järjestää OSAO Edu Oy.

Koulutuksen sisältö

Fyysisen voimankäytön perusteet -koulutus antaa perustiedot voimankäytöstä yksityisellä turvallisuusalalla. Koulutus sisältää sekä teoriaa että käytäntöä. Kurssin suorittaminen edellyttää kirjallisen ja käytännön näyttökokeen hyväksyttyä suoritusta. Fyysisen voimankäytön perusteet pitää olla suoritettuna, jotta voi osallistua kaasusumutin- – ja/tai teleskooppipatukkakoulutukseen tai järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fyysisen voimankäytön perusteet, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu järjestyksenvalvojan tehtävissä toimiville henkilöille.

Kustannukset

80 € (sis. alv 24%)

Laskutettavilta asiakkailta peritään lisäksi laskutuslisä 6 € (sis. alv 24%).

Voit myös pyytää tarjousta ryhmälle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fyysisen voimankäytön perusteet? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Fyysisen voimankäytön perusteet täytä seuraavat tiedot: