Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Henkilöstöassistentti, työvoimakoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
Kysy lisätietoja
1.11.2021
Haku päättyy: 1.10.2021
   
Lähiopetus
Oulu
Työvoimakoulutus

Henkilöstöassistentti, työvoimakoulutus

Tavoitteena suorittaa henkilöstöpalvelut – tutkinnon osa liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Henkilöstöpalvelut – tutkinnon osan suorittanut osaa tehdä työsuhteen aloitukseen liittyvät toimenpiteet, toimia henkilöstöhallinnon tehtävissä, opastaa henkilöstöasioissa ja tehdä työsuhteen päättymiseen liittyvät toimenpiteet.

Koulutuksen sisältö

Henkilöstöpalveluilla on tärkeä rooli yritysten ja organisaatioiden toiminnassa. Hyvä henkilöstöassistentti on korvaamaton apu yrityksen johdolle ja esimiehille onnistuneen henkilöstöhallinnon toteutumisessa. Koulutuksen aikana käydään läpi henkilöstöpalvelujen perusteita, työlainsäädäntöä ja henkilöstöhallinnon tukipalveluita sekä harjoitellaan työvälineohjelmien tehokäyttöä.

Työtehtäviä, joissa tutkinnon suorittanut voi toimia:
Henkilöstöassistentti, henkilöstösuunnittelija, henkilöstökoordinaattori, henkilöstösihteeri. Työnantajia ovat erilaiset ja eri kokoiset yritykset ja julkiset organisaatiot.

  • Henkilöstöpalvelut, 60 osp
  • Työsuhteen elinkaari
  • Henkilöstöhallinnon tehtävissä toimiminen
  • Työvälineohjelmat

Opintojen alussa jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa sovitaan henkilöstöpalvelut – tutkinnon osan suorittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöassistentti, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä henkilöstöhallinnon työtehtävistä kiinnostuneet TE-toimiston sekä asiakkaat, jotka soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammattiin ja joilla on aikaisempaa esimerkiksi liiketalouden koulutusta ja/tai työkokemusta.
Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin.

Aikataulu

Koulutus toteutetaan 1.11.2021-25.2.2022 lähiopetuksena, joista 25 päivää järjestetään koulutuksen järjestäjän oppimisympäristössä sekä 58 päivää on työelämässä tapahtuvaa oppimista. Jos koronaepidemia jatkuu, lähiopetus voidaan siirtää etäopetukseen.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Henkilöstöassistentti, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Henkilöstöassistentti, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot: