Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Hitsaajan pätevöintikoulutus, työvoimakoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
Kysy lisätietoja
   
Oulu
Työvoimakoulutus

Hitsaajan pätevöintikoulutus, työvoimakoulutus

Hitsaajan pätevöintikoulutuksessa tavoitteena on suorittaa enintään kaksi hitsauspätevyyttä/hitsausluokkaa eri menetelmillä opiskelijan työllistymiseen tähtääviin tarpeisiin sekä alueen yritysten tarpeisiin perustuen voimassa olevan euro-standardin (SFS-EN ISO 9606-1) mukaisesti. Pätevyyskokeen voi suorittaa eri perusaineryhmille, joko levylle tai putkelle, opiskelijan työllistymisen kannalta soveltuvalla hitsausprosessilla (MIG/MAG-hitsaus, puikkohitsaus, TIG-hitsaus, kaasuhitsaus).

Koulutus järjestetään kokonaan lähiopetuksena ja se kestää opiskelijan osaamisen mukaisesti enintään 10 päivää.

Koulutuksen sisältö: hitsaustekniikka, hitsausharjoittelu ja hitsausluokkakokeet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöintikoulutus, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat koulutukseen ja tavoiteammattiin soveltuvat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaat, joiden välitöntä työllistymistä pätevöinnin suorittaminen edistää. Valittavilta edellytetään riittävää hitsausalan koulutusta tai työkokemusta.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hitsaajan pätevöintikoulutus, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Hitsaajan pätevöintikoulutus, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot: