Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Järjestyksenvalvoja, työvoimakoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
Kysy lisätietoja
1.11.2021
Haku päättyy: 4.10.2021
   
Lähiopetus
Oulu
Työvoimakoulutus

Järjestyksenvalvoja, työvoimakoulutus

Koulutuksen tavoitteena on tutustua käytännönläheisesti järjestyksenvalvojan työhön, sekä työllistyä alan tehtäviin. Koulutuksissa saadaan kelpoisuus hakea Poliisilta hyväksyntää järjestyksenvalvojaksi. Koulutukseen sisältyy kohderyhmän tarpeita huomioivaa ohjauspalvelua koko koulutuksen ajan tarpeen mukaan. Koulutuksen opetusmenetelmät on valittu koulutuksen tavoitteet ja kohderyhmä huomioiden.

Koulutuksen sisältö

  • Järjestyksenvalvojan peruskoulutus,
  • OC-koulutus (kaasusumutinkoulutus),
  • Teleskooppipatukkakoulutus,
  •  Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus,
  • Tapahtumaturvallisuus,
  • Pelastustoiminta,
  • Tilanneharjoituksia

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvoja, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston sekä työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, jotka soveltuvat järjestyksenvalvojan koulutukseen ja alalle.

Koulutukseen valittavan henkilön tulee olla yli 18-vuotias, rehellinen ja luotettava sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan järjestyksenvalvojan tehtäviin sopiva. Koulutuksenjärjestäjä arvioi soveltuvuuden jokaisen opiskelijan kohdalla erikseen.

Aikataulu

Koulutus järjestetään 1.11.-19.11. tai 1.11.-26.11. (mikäli koronatilanne sallii työssäoppimisjakson järjestämisen) lähiopetuksena.

Koulutuksen kesto 15pv -20pv tarkennetaan ennen koulutuksen alkamista.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta työvoimakoulutusta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Järjestyksenvalvoja, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

SFS6002-kortti jopa huomiseksi

Verkkokoulutus ilman coronapelkoa. Suorita kurssisi tienesteistäsi tinkimättä. Kustannustehokas, nopea ja pätevä. Tuhansien erinomaiseksi toteama.

Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Järjestyksenvalvoja, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot: