Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kahvakuulaohjaaja -koulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
12 tuntia
   
Oulu
Koulutus
 Kahvakuulaohjaaja -koulutus / OSAO Edu Oy

Kahvakuulaohjaaja -koulutus

Kahvakuulailu on tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan monipuolisesti koko kehoa. Kahvakuulaohjaajan koulutus on tarkoitettu ohjaajille, jotka tahtovat laajentaa osaamistaan kahvakuulailuun ja lajia muutoin harrastavat ovat myös tervetulleita oppimaan parhaat vinkit omaan harjoitteluun. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Koulutuksen tavoite

Koulutus antaa valmiudet laadukkaaseen ja turvalliseen ohjaamiseen, jonka jälkeen löydät paremmin yhteyden ohjattaviesi kanssa. Koulutuksessa opetellaan käyttämään kahvakuulaa harjoitteluvälineenä sekä käydään läpi ohjaamista ja tunnin rakentamista.

Koulutuksen sisältö

  • Perustietoa kahvakuulailusta
  • Toiminnallisen harjoittelun perusteet
  • Kahvakuulaohjaajana toimiminen
  • Kahvakuulailun perusliikkeet
  • Perusliikkeiden variaatiot
  • Liikepatterit
  • Tuntirakenne, erilaisia kahvakuulatunteja
  • Kahvakuulaohjausten suunnittelua
  • Kahvakuulaohjauksia
  • Ulkoharjoittelu

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää 12 opetustuntia, jotka on jaettu kahdelle eri illalle. Tiedustele seuraavaa kahvakuulaohjaajakoulutuksen alkamisajankohtaa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kahvakuulaohjaaja -koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat kaikki aikuisten liikuntaa ohjaavat, jotka haluavat laajentaa omaa osaamistaan myös kahvakuulailuunja lajia muutoin harrastavat ovat myös tervetulleita oppimaan parhaat vinkit omaan harjoitteluun. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kahvakuulailusta. ​Kahvakuulailuon tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan monipuolisesti koko kehoa.

Koulutuspaikka

OSAO Kontinkankaan yksikkö / Virpiniemen liikuntaopisto.

Lähiopetus osoitteessa Virpiniementie 517 (liikuntasali), 90810 Kiviniemi

Kustannukset

Hinta on molemmilta päiviltä 110 € (alv 0%) ja yhdeltä päivältä 55€ (alv 0%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kahvakuulaohjaaja -koulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kahvakuulaohjaaja -koulutus täytä seuraavat tiedot: