Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Webinaaripäivä tulee jälleen to 23.9. Katso ohjelma ja ilmoittaudu ➡

Kahvilapalvelut, tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan PT:sta, työvoimakoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
Kysy lisätietoja
4.10.2021
   
Lähiopetus
Kempele
Työvoimakoulutus

Kahvilapalvelut, tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan PT:sta, työvoimakoulutus

Kahvilapalvelut tutkinnon osa voidaan lukea osaksi perustutkinnon ammatillisia opintoja. Jokaiselle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa tunnistetaan ja tunnustetaan aiempi osaaminen, mikä määrittää opiskeluajan.

Lähiopetusta OSAO Kempeleen-Limingan yksikössä 0-10 h opiskelijan osaamisen tarpeiden mukaan. Pääasiassa koulutus toteutetaan työpaikalla tapahtuvana oppimisena koulutussopimuksella. Työpaikka etsitään yhdessä opiskelijan kanssa. Tutkinnon osa opiskellaan työpaikalla, oppilaitoksessa ja verkko-opintoina. Opiskelija voi halutessaan tehdä verkko-opinnot myös oppilaitoksen tiloissa.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältö koostuu seuraavista osa-alueista:

  • työtehtävät kahvilassa työyhteisön jäsenenä
  • asiakaspalvelu
  • kahvilatuotteiden myynti ja tarjoilu
  • kassatyöskentely, tilitys
  • hyödyntää asiakaspalvelussa alakohtaista kielitaitoa (suomi, ruotsi ja englanti)

Osaaminen osoitetaan työtehtäviä tehden kahvilaympäristössä ja arvioidaan asteikolla K5-T1. Koulutuksen aikana suoritetaan hygieniapassi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kahvilapalvelut, tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan PT:sta, työvoimakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaat, joilla on soveltuvuus asiakaspalveluun ja riittävät valmiudet verkko-opiskelutehtävien opiskeluun työpaikalla tapahtuvan oppimisen aikana. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin opetuskieli, hänet kutsutaan tarvittaessa kielitaidon arviointiin. Kielitestin ajankohta sovitaan tarvittaessa.

Kahvilapalvelut -tutkinnon osa soveltuu sinulle, jos olet kiinnostunut ravintola- ja catering-alalasta, haluat toimia asiakaspalvelussa, täydentää aikaisempaa tutkintoasi ja työllistyä lyhyellä koulutuksella, tai hakeutua kokkikoulutukseen. Koulutuksessa suoritetaan Kahvilapalvelut, tutkinnon osa ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta.

Kustannukset

Koulutus on maksutonta työvoimakoulutusta.

Ruokavirasto perii hygieniapassista voimassa olevan maksuasetuksen mukaisen hinnan, joka on tällä hetkellä (1.11.2020) 6,00 €/hygieniapassi. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa anniskelupassi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kahvilapalvelut, tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan PT:sta, työvoimakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kahvilapalvelut, tutkinnon osa ravintola- ja cateringalan PT:sta, työvoimakoulutus täytä seuraavat tiedot: