Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
2 päivää
170 EUR (arvonlisäverotonta) (yht. 170 EUR)
Kysy seuraavaa toteutusta
   
Oulu
Avoin koulutus
Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus

Kuntonyrkkeily sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan monipuolisesti ja parantaa kehonhallintaansa. Kuntonyrkkeily tuo helpotusta niska-hartiaseudun ja selän ongelmiin ja siksi se on erityisen tehokasta paljon istuvalle. Koulutus antaa valmiudet toimia kuntonyrkkeilyohjaajana. Saat mukaan kattavat materiaalit ja erilaisia valmiita tuntipohjia.  Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi kuntonyrkkeilyn perusteet. Lisäksi koulutuksessa kokeillaan erilaisia tapoja toteuttaa kuntonyrkkeilyä osana muuta harjoittelua. Koulutus antaa eväät kuntonyrkkeilytuokioiden ohjaamiseen tai vinkkejä omaan harjoitteluun.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat kaikki aikuisten liikunnanohjaajat, jotka haluavat laajentaa omaa osaamista myös kuntonyrkkeilyn puolelle.Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta kuntonyrkkeilystä. ​Koulutuksen aikana harjoitellaan lyöntejä myös hanskojen kanssa, joten otathan omat nyrkkeilyhanskat mukaan, mikäli sinulla on sellaiset. Kuntonyrkkeily on tehokas kuntoilumuoto, jossa harjoitetaan tehokkaasti ja monipuolisesti koko kehoa.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii kuntonyrkkeilykouluttaja Pauli Klemetti.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 170 €  (alv 0 %). 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Kuntonyrkkeilyn ohjaajakoulutus täytä seuraavat tiedot: