Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Lääkehoidon ja lääkelaskujen koulutus sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
20 päivää
0 EUR + alv 24 % (yht. 0 EUR)
9.11.2020
   
Lähiopetus
Oulu
Työvoimakoulutus
Lääkehoidon ja lääkelaskujen koulutus

Lääkehoidon ja lääkelaskujen koulutus sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille

Opiskelu toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena. Koulutus sisältää 8 lähipäivää (á 7 tuntia) ja 12 etäopiskelupäivää, jolloin opiskellaan ohjattuna verkossa. Opiskelualustana käytetään Moodlea. Osaaminen arvioidaan teoria- ja lääkelaskukokein.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneiden ajantasaista lääkehoidon osaamista ja edistää turvallisen lääkehoidon periaatteiden toteutumista käytännön työtehtävissä. Lisäksi koulutuksen tavoitteena on edistää koulutukseen osallistuvien työllistymistä.

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Orientaatio opiskeluun ja verkko-oppimisalustan käyttöön tutustuminen
  • Lääkehoitoa koskeva sääntely
  • Lääkehoidon toteuttaminen
  • Lääkehuolto
  • Lääkelaskenta: perusmatematiikan kertaus (mm. yksikön muunnokset), tablettien annostelu, lääkeliuosten annostelu, kuurien kestot ja riittävyys, lääkevalmisteen vaihtaminen)
  • Tärkeimmät lääkeaineryhmät eri asiakasryhmillä
  • Lääkehoidon erityiskysymykset: Iäkkään lääkehoidon erityispiirteet, maksan ja munuaisten vajaatoiminnan vaikutus lääkehoitoon
  • Lääkehoidon harjoitukset (lääkkeenjako dosettiin ja tarjottimelle, annosjakelu, s.c.- ja i.m. injektiot)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lääkehoidon ja lääkelaskujen koulutus sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon tai aikaisemman alan ammatillisen perustutkinnon suorittaneet TE-toimiston asiakkaat.

Kustannukset

Koulutus on maksuton työttömille työnhakijoille, jotka ovat TE-palveluiden asiakkaita.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lääkehoidon ja lääkelaskujen koulutus sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

OSAO Edu

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Yhteydenotto

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Lääkehoidon ja lääkelaskujen koulutus sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittaneille täytä seuraavat tiedot:

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Psykologisen ensiavun koulutus

Marenan koulutuspalvelut valmentaa sinut antamaan psykologista ensiapua traumaattisessa kriisissä ja järkyttävässä tilanteessa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: