Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailu tuotteena

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
Noin 4 kuukautta
29.11.2021
Haku päättyy: 2.11.2021
   
Lähiopetus
Oulu
Työvoimakoulutus

Matkailu tuotteena

Matkailuala tarjoaa monipuolisia ja erilaisia töitä moniosaajille. Jos sinulla on jo osaamista asiakaspalvelusta, myynti- ja markkinointitehtävistä, ravintola-alalta tai matkailualalta ja haluaisit laajentaa ja täydentää osaamistasi ja sinua kiinnostaa tuotteistaminen, palvelumuotoilu ja palveluiden kehittäminen, hae mukaan koulutukseen.

Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia ja uutta osaamista matkailualasta kiinnostuneille TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilun asiakkaille, joilla on jo koulutus/työkokemusta matkailualalta tai joltain muulta asiakaspalvelualalta.

Matkailu tuotteena - koulutuksen sisältö

  • Aloituspäivä, orientointi, työssäoppimispaikan hakemiseen ohjaaminen
  • Kehittämistehtävään ohjeistus
  • Alueen matkailu
  • Asiakasviihtyvyys
  • Matkailu tuotteena
  • Palvelumuotoilu, asiakasprofilointi, tulevaisuuden matkailun megatrendit
  • Matkailualan turvallisuuspassi
  • Työssäoppiminen ja sen aikana tehtävä kehitystehtävä työpaikalle
  • Päätöspäivä ja kehittämistehtävän esittely muulle ryhmälle

Koulutuksen aikana tehdään tutustumiskäyntejä alan yrityksiin. Koulutukseen kuuluu opintomatka Lapin yliopiston SINCO Lab:iin sekä tutustuminen Rovaniemen alueen matkailualan palveluiden toimijoihin mikäli koronaepidemia sen sallii.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailu tuotteena, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutuksen tavoitteen on antaa valmiuksia ja uutta osaamista matkailualasta kiinnostuneille TE-toimiston asiakkaille, joilla on jo koulutus/työkokemusta matkailualalta tai joltain muulta asiakaspalvelualalta.

Aikataulu

Koulutus on ajalla 29.11.2021-6.3.2022.

Koulutukseen sisältyy 15 lähipäivää. Jos koronaepidemia jatkuu, lähiopetus voidaan siirtää etäopetukseen. Työpaikalla tapahtuva oppiminen ja kehittämistehtävän laatiminen 44 pvä. Yht. 59 päivää.

Koulutuspaikka

OSAO, Kaukovainion yksikkö, Kotkantie 2

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailu tuotteena? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Matkailu tuotteena täytä seuraavat tiedot: