Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakentamisen sertifikaatti, märkätilojen vedeneristäjä

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
8 tuntia
436,29 EUR + alv 24 % (yht. 541 EUR)
14.12.2022
Haku päättyy: 8.12.2022
   
Lähiopetus
Haukipudas
Koulutus
 Rakentamisen sertifikaatti, märkätilojen vedeneristäjä / OSAO Edu Oy

Rakentamisen sertifikaatti, märkätilojen vedeneristäjä

Sertifiointikoulutus on tarkoitettu märkätilojen vedeneristäjinä työskenteleville, joilla on jo riittävä kokemus talonrakennus- ja märkätilarakentamisesta. Märkätila-asentajan koulutuksen hyväksytty suorittaminen oikeuttaa hakemaan Eurofins:ltä valtakunnallista henkilösertifiointia.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen, tentin ja näyttökokeen hyväksytysti suorittanut henkilö voi hakea henkilösertifikaattia Eurofins Expert Services Oy:ltä. Sertifikaatin hakeminen edellyttää lisäksi vähintään 18 kk työkokemusta rakennusalalta.

Koulutuksen sisältö

  • henkilösertifiointiin liittyvät asiat
  • märkätilojen rakenneratkaisut ja rakennusfysiikka
  • alustalta vaadittavat laatukriteerit ja niiden tarkastaminen
  • märkätiloja koskevat rakentamismääräykset ja –ohjeet
  • vedeneristysmateriaalit
  • siveltävien vedeneristeiden asennus
  • virhemahdollisuudet vedeneristystyössä
  •  tentti, jonka hyväksytty suorittaminen on ehtona käytännön työnäytön antamiselle. Työnäyttö on tehtävä omassa työkohteessa yhden (1) vuoden kuluessa hyväksyn tentin suorittamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti, märkätilojen vedeneristäjä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan koulutuksen järjestäjälle.

Kohderyhmä

Sertifiointikoulutus on tarkoitettu märkätilojen vedeneristäjinä työskenteleville, joilla on jo riittävä kokemus talonrakennus- ja märkätilarakentamisesta. Märkätila-asentajan koulutuksen hyväksytty suorittaminen oikeuttaa hakemaan Eurofins:ltä valtakunnallista henkilösertifiointia.

Useimmilla rakennustyömailla vaaditaan märkätila-asentajilta tänä päivänä märkätilojen vedeneristäjä sertifikaattia, joka on yksi rakentamisen sertifikaateista. Märkätilojen vedeneristyksiä tekevän asentajan henkilösertifikaatti varmentaa, että

  • henkilöllä on sekä riittävä käytännön osaaminen että riittävä määräysten, tuotteiden ja rakennusfysiikan tuntemus ja myös tiedot siitä, miten työn laatu varmistetaan ja tarkistetaan
  • henkilö ylläpitää osaamistaan tekemällä alaan kuuluvia töitä ja osallistumalla riittävästi alan koulutukseen.

Märkätilojen vedeneristäjän sertifikaattia tulee hakea kahden (2) vuoden sisällä todistuksen päiväyksestä.

Tutkinto / todistus

Koulutuksen, tentin ja työnäytön hyväksytysti suorittanut henkilö voi hakea henkilösertifikaattia Eurofins Expert Services Oy:ltä. Sertifikaatin hakeminen edellyttää lisäksi vähintään 18 kk työkokemusta rakennusalalta.

Koulutuspaikka

OSAO Haukiputaan yksikkö, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 541,00 € (sis. alv 24 %) sisältäen teoriapäivän, materiaalin, tarjoilut ja sekä tentin ja työnäytön vastaanottamisen. Matkakulut näyttöpaikalle laskutetaan erikseen. Laskutettavilta asiakkailta perimme lisäksi laskutuslisän 6 € (sis. alv 24%).

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakentamisen sertifikaatti, märkätilojen vedeneristäjä? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu


Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta Rakentamisen sertifikaatti, märkätilojen vedeneristäjä täytä seuraavat tiedot: