Valitse sivuston käyttötapa: Mobiili

Miten työpaikallasi opitaan uutta? 🧩 Vastaa kyselyyn ja voita leffaliput ➡

TAITOC® taitovalmennus-konsepti

OSAO Edu Oy
Yhteenveto
Kysy lisätietoja
Kysy seuraavaa aloitusta
   
Lähiopetus
Oulu
Koulutus
TAITOC® taitovalmennus-konsepti / OSAO Edu Oy

TAITOC® taitovalmennus-konsepti

TAITOC® taitovalmennus-konsepti on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten sekä huipulle tähtäävien urheilijoiden taitovalmennuksesta vastaaville ja asiasta kiinnostuneille henkilöille. Koulutus on Virpiniemen liikuntaopiston järjestämää vapaan sivistystyön koulutusta.

Koulutuksen tavoite

Taitoc -konsepti tarjoaa kattavat työkalut lasten ja nuorten sekä huipulle tähtäävien urheilijoiden taitovalmennuksen toteuttamiseen ja ohjaa optimaaliseen taitoharjoitteluun myös oman lajin sisällä. Konseptin päätavoite on tukea lasten ja nuorten kehitystä monipuolisiksi liikkujiksi ja urheilijoiksi sekä antaa valmiudet lajitaitojen kehittämiseen. Taitoc -konsepti rakentuu kolmesta harjoituskokonaisuudesta, jotka etenevät progressiivisesti kohti uusia taidollisia haasteita.

Koulutuksen sisältö

Perustaito 1-2 kokonaisuus tarjoaa työkalut monipuolisen liikepankin rakentamiseen ja päivittämiseen sekä kokonaisvaltaisen liikehallinnan kehittämiseen.

Pääteemat Perustaito 1-2 kokonaisuuksissa ovat kehonhallinta, loikkaaminen, hyppääminen, ponnistaminen, alastulot, juoksutekniikka, suunnanmuutokset sekä pariketteryys/kamppailut. Lisäksi harjoituksiin on integroitu pallonkäsittelyosiot, joiden kautta harjoitellaan heittämisen ja kiinniottamisen liikemalleja. Perustaito 1-2 kokonaisuuksien kautta harjoitellaan ja opitaan tiedostamaan taidon eri osa-alueet.

Pääteemojen lisäksi jokainen harjoitus sisältää taidollisen alkulämmittelyn, joka jakautuu toiminnalliseen kehonhallintaan sekä liikelaajuuksien kehittämiseen. Taidollisen alkulämmittelyn pääteema on varmistaa, että toiminnallinen voima ja liikelaajuudet kehittyvät samassa suhteessa taitovaatimusten kanssa. Jokaisen harjoituksen lopussa suoritetaan keskivartaloa vahvistava osio ja jaetaan kotiläksy, joka kannustaa omatoimiseen harjoitteluun myös yhteisten harjoitusten ulkopuolella.

Taitomestari-kokonaisuus sisältää arviointiohjelman, joka rakentaa tarkan raportin urheilijan eri taidon osa-alueista sekä kehityskohteista.

Koulutuspäivien sisältö:

  • Teorialuento: Taitoc-konseptin rakenne ja Taitoteoria
  • Kehonhallinta 1-3 Kehonhallinta 4-6
  • Hyppääminen/ponnistaminen/loikkaaminen/alastulot 1-2
  • Hyppääminen/ponnistaminen/loikkaaminen/alastulot 3-4
  • Juoksutekniikka/käsi-jalka-koordinaatio 1-2
  • Suunnanmuutos 1-2
  • Pariketteryys/kamppailut 1-2,
  • Taitomestari 1-2, teoria ja käytäntö
  • Konseptin hyödyntäminen
  • Koulutuksen päätös

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta TAITOC® taitovalmennus-konsepti, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan kouluttajalle.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille lasten ja nuorten sekä huipulle tähtäävien urheilijoiden taitovalmennuksesta vastaaville ja asiasta kiinnostuneille henkilöille.

Koulutuspaikka

OSAO, Kontinkankaan yksikkö. Lähiopetus Virpiniemen liikuntaopisto, Virpiniementie 517 (liikuntasali), 90810 Kiviniemi.

Kustannukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta TAITOC® taitovalmennus-konsepti? Täytä yhteystietosi, niin koulutuksen järjestäjä ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO Edu Oy

Täydennyskoulutuksen moniosaaja

OSAO Edu Oy tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita täydennyskoulutuspalveluja henkilö- ja yritysasiakkaille sekä julkisen sektorin toimijoille.  Palvelutarjonnasta löytyy nopeasti laadukas ratkaisu kaikkiin yrityksesi, organisaatiosi tai sinun itsesi tarvitsemiin koulutustarpeisiin. OSAO Edu Oy on luotettava yhteistyökumppani niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Saat lisätietoa...


Lue lisää kouluttajasta OSAO Edu Oy ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO Edu Oy

Kotkantie 2
90250 Oulu

Arvioinnit
Arvioi tämä koulutus ensimmäisenä.
Ota yhteyttä

Saadaksesi lisätietoa aiheesta TAITOC® taitovalmennus-konsepti täytä seuraavat tiedot: